Τέλος από Λέστερ ο Ρανιέρι – «Κράξιμο» από οπαδούς σε διοίκηση

«Κανείς δεν μπορεί να πάρει μακριά αυτό που μαζί κατορθώσαμε»

Από το ζενίθ στο ναδίρ…

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος την περσινή αγωνιστική χρονιά πέτυχε ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα στο ποδόσφαιρο κατακτώντας την Πρέμιερ Λιγκ με τη Λέστερ, απολύθηκε από τη διοίκηση λόγω της φετινής κακής πορείας της ομάδας που την έχει φέρει ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό.

Λίγες ώρες μόνον μετά το σοκ της απόλυσης, ο Ιταλός τεχνικός αποχαιρέτησε στη Λέστερ με μία συγκινητική επιστολή που έστειλε στα ΜΜΕ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου, Ροζάνα, και όλη την οικογένειά μου για την αμέριστη στήριξή τους κατά τη διάρκεια της θητείας μου στη Λέστερ. Τα "ευχαριστώ" μου πηγαίνουν στον Πάολο και τον Αντρέα, οι οποίοι με συνόδευσαν σε αυτό το πανέμορφο ταξίδι. Στον Στιβ Κάτνερ και τον Φράνκο Γκρανέλο για την ευκαιρία που μου έδωσαν να γίνω πρωταθλητής. Περισσότερο, πρέπει να ευχαριστήσω τη Λέστερ. Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους και τα media που ήρθαν μαζί μας και κατέγραψαν την μεγαλύτερη ιστορία στο ποδόσφαιρο. Τα εγκάρδια ευχαριστώ μου σε όλους στην ομάδα, σε όλους τους παίκτες, το σταφ, σε καθέναν που ήταν εκεί και αποτέλεσε μέρος αυτών που επιτύχαμε. Αλλά, περισσότερο στους οπαδούς. Με βάλατε στις καρδιές σας από την πρώτη ημέρα και με αγαπήσατε. Σας αγαπώ, επίσης. Κανείς δεν μπορεί να πάρει μακριά αυτό που μαζί κατορθώσαμε και ελπίζω να το σκέφτεστε και να χαμογελάτε κάθε ημέρα, όπως θα κάνω και εγώ. Ήταν μια στιγμή ευτυχίας, την οποία δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ήταν χαρά και τιμή να είμαι πρωταθλητής μαζί σας».

Η απόλυση του Ιταλού τεχνικού, όμως, εξόργισε αφάνταστα τους φίλους της Λέστερ που κατηγόρησαν τη διοίκηση και έφτασαν στο σημείο να εύχονται... υποβιβασμό των «αλεπούδων»!

Το «κράξιμο» στα social media είναι πρωτοφανές. Μερικά από τα σχόλια:

- «Έτσι συμπεριφέρεστε σε κάποιον που σας έκανε γνωστούς παγκοσμίως. Εάν δεν ήταν εκείνος, θα ήσασταν ήδη στην Championship. Τέλος πάντων, καλό υποβιβασμό»

- «Δεν είμαι οπαδός της Λέστερ αλλά μιλάμε για ντροπή... ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη στην Λέστερ και αυτό που έκανε ο σύλλογος είναι ασυγχώρητο... σε τι πλανήτη ζει το διοικητικό συμβούλιο».

- «Απόλυτη ξεφτίλα, θα πρέπει να ντρέπεστε, αυτό είναι χειρότερο και από το να πέφτατε στην League One»

- «Είστε απαίσιοι, ελπίζω να υποβιβαστείτε τρεις σεζόν στη σειρά»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top