Παραμένει ο Ρανιέρι

Τέλος στα σενάρια

Παραμένει ο Ρανιέρι

Τέλος στα σενάρια και τις φήμες έβαλε το μεγάλο αφεντικό της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα, στηρίζοντας μέχρι τέλους τον Κλαούντιο Ρανιέρι. 

Η διοίκηση των «αλεπούδων», θεώρησε σωστό να τοποθετηθεί επίσημα για τα όσα γράφονται και λέγονται αναφορικά με τη σχέση του μεγάλου αφεντικού με τον Ιταλό προπονητή και το μέλλον της συνεργασίας τους από τη στιγμή που οι Πρωταθλητές Αγγλίας βρίσκονται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη έπειτα από 24 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

«Έπειτα από τη φημολογία που έχει ξεσπάσει, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ακλόνητη εμπιστοσύνη και στήριξή μας στον προπονητή, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Αν και υπάρχει απόλυτη επίγνωση όλων στον σύλλογο για την ανάγκη να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, η επιτυχία που έχει σημειωθεί τις τελευταίες σεζόν κυρίως με τη σταθερότητα, την ενότητα και την αποφασιστικότητα για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε, έχουμε ανταποκριθεί στις μεγαλύτερες προκλήσεις που έχουμε αντιμετωπίσει.

Ο σύλλογος θα συνεχίσει να στηρίζει τον προπονητή και τους παίκτες και επικεντρωνόμαστε πλέον στις μελλοντικές προκλήσεις που θα κληθούμε να φέρουμε εις πέρας». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top