ΒΙΝΤΕΟ: Το συγκινητικό «αντίο» του Διαμαντίδη – Τον αποθέωσαν στο ΟΑΚΑ

Τι θα κάνει πλέον ο αιώνιος αρχηγός τ��υ Παναθηναϊκού

​Με μία εντυπωσιακή τελετή, γεμάτη συγκίνηση και με το κατάμεστο ΟΑΚΑ να τον αποθεώνει, αποχαιρέτησε την ενεργό δράση ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Στο κέντρο του γηπέδου, ένα λέιζερ σχημάτισε το τριφύλλι και ο «αιώνιος αρχηγός» του Παναθηναϊκού πήρε το μικρόφωνο. Αφού ευχαρίστησε την ομάδα, τη διοίκηση τους προπονητές, τους συμπαίκτες του και τον κόσμο, κατέληξε: «σας αγαπώ πολύ. Σας ευχαριστώ».

Οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος βράβευσαν τον μπασκετμπολίστα, ενώ το άστρο του παίκτη ανέβηκε στον ουρανό, με τη φανέλα με το νούμερο 13 να παίρνει θέση δίπλα στα έξι ευρωπαϊκά λάβαρα και στο νούμερο 4, τη φανέλα του προηγούμενου αρχηγού της ομάδας, Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Πριν την είσοδο του Διαμαντίδη, το παρκέ είχε μετατραπεί σε οθόνη, όπου προβλήθηκαν σε βίντεο τις μεγαλύτερες στιγμές του μεγαλύτερου παίκτη της στη σύγχρονη ιστορία, ενός παίκτης που θριάμβευσε με το πράσινο του Παναθηναϊκού και το μπλε της Εθνικής.

Η θρυλική φράση του Βασίλη Σκουντή «βάλ’ το αγόρι μου», από το αξέχαστο και ιστορικό τρίποντο του Διαμαντίδη στον ημιτελικό με τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ του 2005, ακούστηκε ξανά, ενώ ο κόσμος δεν σταμάτησε τις ιαχές και το χειροκρότημα.

Όσο για το τι θα κάνει πλέον ο «Μήτσος»;
Ο ίδιος δεν απέκλεισε να ασχοληθεί με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προσθέτοντάς πως τα απογεύματα του θα είναι «χωρίς άγχος και με αρκετή ώρα με τα παιδιά μου!».

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από την εκδήλωση

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top