Mατσάρες και απόψε στο Champions League

Τσέλσι-Παρί Σεν Ζερμέν και Ζενίτ-Μπενφίκα

Mατσάρες και απόψε στο  Champions League
Η ημέρα της κρίσης στο UEFA Champions League έφτασε και για τα ζευγάρια Ζενίτ-Μπενφίκα και Τσέλσι-Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 9 Μαρτίου θα ξέρουμε ποιοι θα έχουν περάσει στα προημιτελικά και ποιοι θα έχουν μείνει πίσω.

Είναι η τρίτη φορά στην σειρά που οι δύο τους συναντιόνται στην κορυφαία διοργάνωση, με τις δύο προηγούμενες να έχουν από μία πρόκριση, που έφτασε χάρη στο εκτός έδρας γκολ. Το 2014 ήταν η χρονιά της Τσέλσι, πέρυσι της Παρί Σεν Ζερμέν. Η Τσέλσι είναι αήττητη στα 7 τελευταία της εντός έδρας ματς με Γάλλους και κράτησε ανέπαφη την εστία της σε πέντε από αυτά.

Ζένιτ-Μπενφίκα

Η Μπενφίκα θα παρατάξει μία αυτοσχέδια οπισθοφυλακή, όταν θα βρεθεί σε έναν από τους λιγότερο αγαπημένους προορισμούς της, για να υπερασπιστεί το προβάδισμα (1-0) που πήρε στην Λισαβόνα, απέναντι στην Ζενίτ στους «16» του Champions League.

Το ρεκόρ της Μπενφίκα είναι μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε επτά επισκέψεις στη Ρωσία. Η μοναδική της νίκη έφτασε πριν από 20 χρόνια, όταν επικράτησε (2-3) της Λοκομοτίβ Μόσχας στο Κύπελλο Κυπελλούχων, που πλέον έχει καταργηθεί.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top