Ο «100αρης» Μέσι θέλει να στεφθεί «βασιλιάς» του Κόπα Αμέρικα

''Δεν υπάρχει τίποτα πιο περήφανο και συναρπαστικό από το να εκπροσωπώ την εθνική μου''

Ο «100αρης» Μέσι θέλει να στεφθεί «βασιλιάς» του Κόπα Αμέρικα

Αξέχαστος θα μείνει στον Λιονέλ Μέσι, ο αγώνας του Σαββάτου, όπου η εθνική Αργεντινής νίκησε 1-0 την Τζαμάϊκα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, που διεξάγεται στην Χιλή.

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη κι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών, συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την «αλμπισελέστε» και με μήνυμα στην προσωπική σελίδα του στο facebook, εξέφρασε την άποψη ότι ήρθε η ώρα να κατακτήσει το πρώτο του σημαντικό τρόπαιο με την εθνική Αργεντινής: «Από τότε που ήμουν παιδί, το όνειρό μου ήταν να παίξω στην Αργεντινή.

Εφτασα τα 100 παιχνίδια και είμαι πολύ χαρούμενος που το πέτυχα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο περήφανο και συναρπαστικό από το να εκπροσωπώ την εθνική μου. Πιστεύω πως μπορώ να παίξω για πολλά χρόνια ακόμη. Νομίζω ήρθε η ώρα να κερδίσουμε το κύπελλο».

Ο «Λίο» έχει κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο, αλλά... τίποτα με την Ε��νική ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει παίξει σε 12 αγώνες του Κόπα Αμέρικα, σημειώνοντας μόλις τρία γκολ, ενώ και στα Μουντιάλ, η παρουσία του δεν είναι αντάξια του ταλέντου του, με μοναδική εξαίρεση την διοργάνωση του 2014, όπου με τέσσερα γκολ οδήγησε την Αργεντινή στον χαμένο τελικό από την Γερμανία στην παράταση.

Οι μόνες επιτυχίες του σε εθνικό επίπεδο ήταν με την ομάδα κάτω των 20 ετών, όταν κατέκτησε το Μουντιάλ και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (2008).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top