Σάντος: Λυπήθηκα που είδα την Εθνική να χάνει πάλι

«Μη σταματάτε ποτέ να πιστεύετε στις δυνατότητες της ομάδας»

 Σάντος: Λυπήθηκα που είδα την Εθνική να χάνει πάλι

Ο Φερνάντο Σάντος σε πρόσφατη συνέντευξή μου μίλησε για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και εξέφρασε την λύπη του για την δεύτερη ήττα από τα Νησιά Φερόε στα προκριματικά του Euro 2016.


«Λυπήθηκα πολύ που είδα την εθνική ομάδα να χάνει πάλι. Η είδηση της δεύτερης ήττας από τα Νησιά Φερόε σίγουρα ήταν κάτι που δεν περίμενα και με εξέπληξε, καθότι θεωρούσα πως μετά την ήττα του πρώτου αγώνα τα πράγματα θα πήγαιναν καλύτερα. Πραγματικά εκτιμούσα πως ήταν σε θέση να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να μπορέσει να κοιτάξει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια».

Σε ότι αφορά τον Σέρχιο Μαρκαριάν είπε: «Εκτιμώ τον κ. Μαρκαριάν, το έργο και την εμπειρία του. Αυτός ζει την ομάδα κάθε μέρα από κοντά και ξέρει καλύτερα τι πρέπει να γίνει ώστε η εθνική ομάδα να χτιστεί σε νέες βάσεις. Γνώμονας πρέπει να είναι η συμμετοχή στην επόμενη προκριματική φάση».

Τέλος, ο Φερνάντο Σάντος έστειλε το εξής μήνυμα στους Έλληνες: «Μη σταματάτε ποτέ να πιστεύετε στις δυνατότητες της ομάδας. Σίγουρα η κατάσταση τώρα είναι δύσκολη, ωστόσο υπάρχουν στελέχη που τα γνωρίζω από τη συνεργασία μας, ικανά να βοηθήσουν για να ανατραπεί η κατάσταση. Πιστεύω ότι η εθνική ομάδα θα μπορέσει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top