Θλιβερό: Εικόνες εγκατάλειψης στο ΟΑΚΑ

Τι είπε κατά την επίσκεψή του ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός

Πολύ άσχημες εντυπώσεις αποκόμισαν ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, και οι συνεργάτες του από την επίσκεψή τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

οακα2.jpg

"Είναι πραγματικά δύσκολο να αποτυπωθεί στην πραγματική της διάσταση η θλιβερή εικόνα εγκατάλειψης του Ολυμπιακού Κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ. Είναι γνωστό ότι το κολυμβητήριο, το ποδηλατοδρόμιο και το τένις ουδέποτε ελέγχθηκαν ενδελεχώς από την κατασκευή τους μέχρι σήμερα, προκειμένου να αδειοδοτηθούν", είπε ο κ. Συναδινός για την κατάσταση που επικρατεί στις μεγαλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας.

οακα3.jpg

Και πρόσθεσε πως: «Το ΟΑΚΑ σήμερα αποτελεί ένα κακοδιαχειριζόμενο αθλητικό-εμπορικό κέντρο, στο οποίο κυριαρχεί η αυθαιρεσία, η εγκατάλειψη και η επικινδυνότητα σε ορισμένες από τις υποδομές του. Για τη συνολική εικόνα του ΟΑΚΑ σήμερα, δεν θα επιληφθεί μόνο η νέα διοίκηση, αλλά και οι αρμόδιες Δικαστικές Αρχές. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου δεν θα επιδείξει καμία ανοχή σε όσους κατέστρεψαν τον ελληνικό αθλητισμό και τις υποδομές του. Ο σχεδιασμός για μία διαφορετικού τύπου ανάπτυξη του ΟΑΚΑ, αθλητικού κέντρου προσβάσιμου και προσιτού στους πολίτες, έχει ξεκινήσει».

οακα4.jpg
οακα5.jpg

οακα7.jpg

οακα8.jpg
οακα9.jpg

οακα10.jpg
οακα11.jpg

οακα12.jpg

οακα13.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top