Σε ρυθμούς Final-4: Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου και θα απονεμηθούν βραβεία

Σε ρυθμούς Final-4: Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Από σήμερα η Μαδρίτη κινείται σε ρυθμούς Final-4, καθώς οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες για φέτος της Ευρώπης έχουν δώσει ραντεβού.

Στις 13.15 το μεσημέρι της Πέμπτης (14/05), θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στην Casa De Coreos.

Ομιλητές θα είναι οι τέσσερις προπονητές, τέσσερις παίκτες των ομάδων (Σπανούλης, Τεόντοσιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Φελίπε Ρέγες) και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου.

Νωρίτερα θα γίνει η απονομή των βραβείων στα μέλη της καλύτερης πεντάδας, Βασίλη Σπανούλη, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Μίλος Τεόντοσιτς, Φελίπε Ρέγιες και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ενώ ένας εξ΄ αυτών, θα βραβευθεί και ως πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν, βάσει της ψηφοφορίας των προπονητών, δημοσιογράφων και φιλάθλων.

Παράλληλα, θα απονεμηθούν τρία ακόμα βραβεία, α��τά του καλύτερου ανερχόμενου παίκτη, που είναι ο Μπόγκτναν Μπογκντάνοβιτς, του καλύτερου αμυντικού, Μπράιαντ Ντάνστον και του πρώτου σκόρερ (βραβείο Αλφόνσο Φορντ), Τέιλορ Ρότσεστι.

Στις 17:30 θα γίνει η προπόνηση του Ολυμπιακού, ενώ θα ακολουθήσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 19:00. Η Φενέρμπαχτσε θα προπονηθεί στις 20:40 και η Ρεάλ στις 22:15.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top