Εκτός Champions League η Ρεάλ: στον τελικό η Γιουβέντους!

Πήρε την πρόκριση με ισοπαλία στο «Μπερναμπέου»

Εκτός Champions League η Ρεάλ: στον τελικό η Γιουβέντους!

H Γιουβέντους θα αναμετρηθεί με την Μπαρτσελόνα για την «κούπα» του Champions League, καθώς, με 1 - 1 επί της Ρεάλ, πήρε την πρόκριση για τον τελικό, σε συνδυασμό με τη νίκη της (2 - 1) στον πρώτο αγώνα!

Το σκορ στο «Μπερναμπέου» άνοιξε η Ρεάλ, η οποία ήταν σαφώς πιο μαχητική, με τον Ρονάλντο να ευστοχεί στο 23’ με πέναλτι που κέρδισε ο Ροντρίγκες σε ανατροπή του από τον Κιελίνι.

Η Γιουβέντους παρέμεινε «σφιχτή» μέχρι που στο 57’ ο Πογκμπά με κεφαλιά τροφοδότησε τον Αλβάρο Μοράτα κι αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κασίγιας!

Στο 69' ο Κασίγιας με απόκρουση κράτησε ζωντανή τη «βασίλισσα», η οποία δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη παρά τις μεγάλες ευκαιρίες του Μπέιλ, στο 72’ και στο 75’.

Η «Μεγάλη Κυρία» πήρε την πρόκριση στον τελικό της 6η Ιουνίου, στο Βερολίνο, κόντρα στη Μπαρτελόνα, η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, προκρίθηκε παρά την ήττα με 2 - 3 από την Μπάγερν.

Οι συνθέσεις

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Κρόος, Χάμες Ροντρίγκες, Μπέιλ, Ίσκο, Ρονάλντο, Μπενζεμά (67΄ Ερνάντες)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο (79΄ Μπαρτσάλι), Βιδάλ, Πογκμπά (89΄ Περέιρα), Τέβες, Μοράτα (84΄ Γιορέντε)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top