Ο Αμπιντάλ ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορούσε

"Ο Μίτσελ είναι καλός τεχνικός, πέτυχε πολλά με τον Ολυμπιακό"

Ο Αμπιντάλ ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορούσε

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Έρικ Αμπιντάλ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ondacero». Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είπε πως ήθελε να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν με τον Ολυμπιακό, όμως δε μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Μίτσελ, αλλά και στην κατάσταση στην Μπαρτσελόνα.

Αρχικά ο Αμπιντάλ αποκάλυψε: «Έρχεται η στιγμή που ένας αθλητής δεν έχει το ίδιο πάθος να σηκωθεί και να πάει στην προπόνηση να τα δώσει όλα. Ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά το κεφάλι μου δεν μπορούσε άλλο».

Στη συνέχεια, ο Αμπιντάλ μίλησε για τον Μίτσελ λέγοντας: «Είναι καλός τεχνικός, πέτυχε πολλά με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη χρονιά ήταν πιο δύσκολο γιατί όταν ξεκινάς καλά, την επόμενη χρονιά περιμένεις περισσότερα και όταν δεν περνάς στην επόμενη φάση του
Champions League, σε πονάει».

Σε ότι αφορά την Μπαρτσελόνα ανέφερε: «Η Μπάρτσα πάντα δίνει μια καλή εικόνα, δεν έχει σημασία του αποτέλεσμα είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Η Μπάρτσα πάντα ανταποκρίνεται όταν η πίεση είναι μεγαλύτερη, κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά γίνεται. Έχουν έναν παίκτη που σπάει όλα τα ρεκόρ και πετυχαίνει όλους τους στόχους.
Η Μπάρτσα του 2015 μοιάζει περισσότερο με αυτή του Πεπ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top