Η οργισμένη διάψευση του Ρονάλντο για τον Μέσι

Δείτε τι έγραψε στο Facebook

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέσω ενός post στην προσωπική του σελίδα στο Facebook διέψευσε τα όσα φέρεται να είπε για τον Λιονέλ Μέσι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Ισπανός αθλητικογράφο, Γκιγιέμ Μπαλαγκέ μέσα από το βιβλίο του με τίτλο «Messi», ισχυρίζεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τον Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα γράφει: «Για όσο καιρό ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκονται σε ανταγωνισμό, η σχέση τους θα σημαδεύεται από τη μάχη τους για την ίδια θέση, αυτή τη μικρή απομακρυσμένη θέση στην οποία μόνο οι πραγματικά μεγάλοι ζουν.

Πώς όμως τα πηγαίνουν μεταξύ τους; Τι λένε μεταξύ τους όταν συναντιούνται; Και τι όταν δεν υπάρχει κάμερα γύρω τους. Στο γκαλά για τη Χρυσή Μπάλα το 2013 ο Ρουντ Γκούλιτ νόμιζε ότι παρατήρησε «μία παράξενη σχέση μεταξύ του Κριστιάνο και του Μέσι: με δυσκολία χαιρέτησε ο ένας τον άλλο».

Η σχέση τους, με την παρουσία των άλλων, είναι κρύα. Δεν είναι κακή, υπάρχει σεβασμός αλλά υπάρχει και απόσταση. Δεν μισιούνται, όπως μερικοί μπορεί να πιστεύουν, λένε οι οικογένειες και των δύο.

Η συζήτηση δεν προχωράει πέρα του "γεια, πώς είσαι, όλα καλά;" Σε δημόσιες εκδηλώσεις, ο Μέσι είναι περικυκλωμένος πάντα από τους δικούς τους ανθρώπους ή με τον Τσάβι και τον Ινιέστα, ενώ ο Ρονάλντο συνήθως εμφανίζεται μόνος του, αν και δεν φοβάται να αναμειχθεί με ανθρώπους που δεν γνωρίζει».

Και πρόσθεσε: «Ο Μέσι και ο Ρονάλντο δεν είναι φίλοι αλλά μπροστά σε άλλους είναι ευγενικοί ο ένας προς τον άλλο. Όλα τα άλλα, επιμένουν οι κοντινοί τους άνθρωποι, τα δημιουργού�� τα media...

Ο Μέσι θαυμάζει το σουτ του Ρονάλντο και την ικανότητα που έχει να σκοράρει με το κεφάλι αλά έχει βαρεθεί από τις συγκρίσεις που γίνονται μεταξύ τους. Καταλαβαίνει πως ούτε ο Ρονάλντο νιώθει άνετα με αυτή την κουβέντα που γίνεται».

Σε ότι αφορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Μπαλαγκέ αναφέρει: «Ο Ρονάλντο, πιθανότατα έχοντας το σύμπτωμα της ανωριμότητας που σημαδεύει τόσους πολλούς ποδοσφαιριστές, νομίζει ότι είναι απαραίτητο να έχει μία γενναία όψη μπροστά στους συμπαίκτες του, να δείχνει πως δεν φοβάται τον Μέσι και πως είναι έτοιμος να αποδεχτεί την εκάστοτε πρόκληση.

Όλα πολύ ψεύτικα. Και για αυτό το λόγο, σύμφωνα μ�� μερικούς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης, ο CR7 του έχει βγάλει και προσωνύμιο: “mother f****” (πουτ@ν@ς γιος) και αν δει κάποιον από τον σύλλογο να μιλάει με τον Λίο, καταλήγει και αυτός να βαφτίζεται “mother f****”»

Όπως ήταν φυσικό, η συγκεκριμένη είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής οργισμένος διέψευσε τα λεγόμενα του αθλητικογράφου γράφοντας: «Κυκλοφορούν ειδήσεις ότι φέρομαι να έχω προβεί σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον Λιονέλ Μέσι. Αυτό είναι απολύτως ψευδές και έχω φροντίσει ο δικηγόρος μου να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και να μηνύσει τους υπευθύνους. Τρέφω τον μέγιστο σεβασμό για όλους τους επαγγελματίες συναδέλφους μου και ο Μέσι προφανώς δεν αποτελεί εξαίρεση».

ροναλντο.jpg

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top