Aφιέρωμα της FIFA στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής του στη Ντόρτμουντ, Γιούνγκερ Κλοπ

 Aφιέρωμα της FIFA στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο!

Η FIFA φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της αφιέρωμα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο προπονητής του στη Ντόρτμουντ, Γιούνγκερ Κλοπ.

Το αφιέρωμα έχει τον τίτλο: «Ποτέ δεν ήταν τόσο πολύτιμος όσο τώρα για τη Ντόρτμουντ», ενώ επισημαίνεται ακόμη πως η έλλειψη επιλογών στην άμυνα «χάρισαν» θέση βασικού στο διεθνή στόπερ.

ΠΠΠΑΠΠΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.jpg

«Απλά αυτό που κάνει ο Σωκράτης στην άμυνα είναι φανταστικό», δηλώνει ο συμπαίκτης του, Ματς Χούμελς, ενώ ο Κλοπ συμπληρώνει: «Είναι εξαιρετικός. Η κυριαρχία του στην άμυνα είναι κάτι μοναδικό», ενώ σχολιάζει με χιούμορ το πόσο λιγομίλητος είναι ο Έλληνας παίκτης: «Νομίζαμε πως δεν μιλούσε καθόλου γερμανικά. Τελικά ανακαλύψαμε ότι γνωρίζει λίγα».

Παράλληλα, γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι σε ηλικία 20 ετών έγινε ο πιο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ υπάρχει κι αναφορά από το πέρασμά του στη Μίλαν, όπου βρήκε τους Νέστα και Τιάγκο Σίλβα.

Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρεται και στη μεταγραφή του από τη Τζένοα, που κόστισε 9.5 εκ. ευρώ, καθώς και η πρόθεση της Ντόρτμουντ να μην τον πουλήσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top