Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολυμπιακού

Δείτε τι αναφέρει η απόφαση

Απορρίφθηκε η ένσταση του Ολυμπιακού
Στο κενό έπεσε η ένσταση που είχε καταθέσει η πλευρά του Ολυμπιακού για την διεξαγωγή του προημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ απέρριψε ως «απαράδεκτη» την ένσταση των «ερυθρολεύκων» που έκαναν λόγο για παράβαση των κανονισμών για την είσοδο και παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο γήπεδο παρά την τιμωρία του.

Προφανώς ο αθλητικός δικαστής έκρινε πως η παρουσία του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού» δεν επηρέαζε την εξέλιξη του αγώνα, ενώ διαφορετικό σκέλος είναι το αν θα επιβληθεί επιπλέον τιμωρία στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Έτσι και μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο αγώνας και τυπικά κατακυρώνεται υπέρ του Παναθηναϊκού, που είχε επικρατήσει 77-76.

Αναλυτικά, η απόφαση αναφέρει:

«Απορρίπτεται η ένσταση της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π ΚΑΕ, ως διατυπώθηκε στο Φ.Α. για την κατά παράβαση αποφάσεων του ΜΔΟ είσοδο στο γήπεδο του κ. Δ. Γιαννακόπουλου κατά τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. της 9-10-2014, ως απαράδεκτη». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top