Τριπλή επιτυχία: στους ομίλους του Europa League ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Αστέρας!

Μετά τους αγώνες με Μίντιλαντ, Ζίμπρου και Μακάμπι, αντίστοιχα

Τριπλή επιτυχία: στους ομίλους του Europa League ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και Αστέρας!

​Τριπλή η ελληνική παρουσία στους ομίλους του Europa League: Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης εξασφάλισαν την πρόκρισή τους! Τα βλέμματα στρέφονται πια στην κλήρωση της διοργάνωσης, που θα γίνει αύριο, Παρασκευή.

Μίντιλαντ - Παναθηναϊκός: 1 - 2

Αν και δεν έπαιξε καλά στη Δανία, ο Παναθηναϊκός είχε παρακαταθήκη το 4 - 1 του «Απόστολος Νικολαΐδης» απέναντι στη Μίντιλαντ και κέρδισε με 2 - 1.

Το σκορ άνοιξε στο 55’ ο Νάνο, ενώ οι Δανοί ισοφάρισαν στο 73ο λεπτό, με πέναλτι του Ιγκμπούν. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κλωναρίδης «έγραψε» το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: Χάουγκαρντ, Λάρσεν (46’ Ονουάτσου), Λαούριντσεν, Γιένσεν, Ρόμερ, Σπαρβ (77’ Ιζούνα), Πόουλσεν, Άντερσον (59’ Ίγκμπουν), Λάρσεν, Σίστο, Χασάν

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μπούρμπος, Μέντες (69’ Δώνης), Λαγός (60’ Μπούι), Ζέκα, Ατζαγκούν, Νάνο, Πράνιτς, Καρέλης (65’ Κλωναρίδης)

ΠΑΟΚ - Ζίμπρου: 4 - 0

Συντρίβοντας την αντίπαλό του, που τον είχε κερδίσει με 1 - 0 στον πρώτο αγώνα, ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρόκρισή του μέσα στην Τούμπα.

Ο Φακούντο Περέιρα στο 11', ο Αθανασιάδης στο 45', ο Μακ στο 79' και ο Μάρτενς στο 84' ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Άγγελου Αναστασιάδη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Σκόνδρας, Τζαβέλας, Ρατ, Τζιόλης, Μαντούρο (52’ Κάτσε), Μακ (83’ Πόζογλου), Περέιρα, Σαλπιγγίδης (62’ Μάρτενς), Αθανασιάδης

ΖΙΜΠΡΟΥ ΚΙΣΙΝΑΟΥ: Ρούσου, Μπουργκίου, Ερχάν, Πάβλιουτσεκ, Βρεμέα, Γιαρντάν (79’ Σπατάρου), Ντέντοφ, Κλίμοβιτς, Τσεπτίν (46’ Βισνάκοφς), Αμανί, Γκρόσου (46’ Αλεξέεφ)

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αστέρας Τρίπολης: 3 - 1

Ιστορία έγραψε ο Αστέρας Τρίπολης, που προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία του: αν και έχασε με 3 - 1, υπερασπίστηκε το υπέρ του 2 - 0 από τον αγώνα της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Γκοϊάν σε φάουλ του Ρόλε στο 23΄, ωστόσο, στο 27΄ ο Μπαντάς ισοφάρισε. Η Μακάμπι ήθελε ακόμα τρία τέρματα για να προκριθεί, από τα οποία πέτυχε τα δύο: στο 54΄ ο Παντελιάδης έκανε πέναλτι στον Μπαντάς και ο Ζάχαβι νίκησε από τα 11 μέτρα τον Θεοδωρόπουλο, ενώ ο τερματοφύλακας της ελληνικής ομάδας υπέπεσε σε σοβαρό λάθος στο 75΄, όταν έδιωξε άσχημα την μπάλα και ο νεοεισελθών Πρίτσα «έγραψε» το τελικό σκορ σε άδεια εστία.

Οι συνθέσεις

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Πάμπλο, Τίμπι, Μπεν Αρούζ, Γκαρσία, Αλμπερμάν, Ζάχαβι, Μίκα, Γένι, Ιγκιεμπόρ (62΄ Μπεν Χαΐμ), Μπεν Μπασάτ (72΄ Πρίτσα), Μπαντάς (85΄ Ράντι)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λούι, Γκοϊάν, Μουνάφο, Ουσέρο, Ρόλε (77΄ Σανκαρέ), Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις (86΄ Φακούντο Πάρα), Μάσα (59΄ Τιε Μπι)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top