Περιζήτητοι Μανωλάς και Ρομπέρτο από τις ομάδες της Ευρώπης

Η λίστα των Ελλήνων παικτών που μπήκαν στο στόχαστρο αυξάνεται

Περιζήτητοι Μανωλάς και Ρομπέρτο από τις ομάδες της Ευρώπης

Περιζήτητοι σε όλη την Ευρώπη έχουν γίνει οι παίκτες του Ολυμπιακού με τις εμφανίσεις της ομάδας στο Champions League να αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τις ικανότητές τους.

Η λίστα των παικτών που μπήκαν στο στόχαστρο μεγάλων συλλόγων αυξήθηκε, καθώς σε αυτή προστέθηκαν από το βράδυ της Τρίτης δύο νέα ονόματα. Πρόκειται για τον Ρομπέρτο και τον Ανδρέα Σάμαρη. Ενδεικτικό είναι πως για τους Κώστα Μήτρογλου και Κώστα Μανωλά είχε έρθει στην Ελλάδα ο προπονητής της Χαλ, Στιβ Μπρους, αλλά στο μπλοκάκι του σημείωσε τους δύο προαναφερθέντες συμπαίκτες τους.

Ο Ισπανός γκολκίπερ, που αναδεικνύεται ως τώρα σε κορυφαίο γκολκίπερ της διοργάνωσης, ανήκει στην Ατλέτικο και η αύξηση του ανταγωνισμού δυσχεραίνει την προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Όσο για τον νεαρό Έλληνα μέσο, εκεί κάνει… κουμάντο ο Ολυμπιακός καθώς τον δεσμεύει με συμβόλαιο.

Κι ασφαλώς δεν είναι οι μόνοι παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν… πέραση στο εξωτερικό. Υπάρχουν ο Σιόβας, ο Χολέμπας, ο Μανιάτης και η λίστα όλο και μεγαλώνει. Στις τάξεις της ΠΑΕ δεν ασχολούνται με τη σεναριολογία. Αν κι εφόσον έρθει πρόταση που να τους καλύπτει για κάποιον ή κάποιους παίκτες, θα εξεταστεί. Μέχρι τότε, ωστόσο, μπορεί να απολαμβάνει τις υπηρεσίες όλων αυτών των παικτών, η τιμή των οποίων στο διεθνές χρηματιστήριο έχει μόνο ανοδικές τάσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top