Είδε Τίτο ο Γκουαρντιόλα-Απεκατέστησαν τις σχέσεις τους

Ταξίδι αστραπή για να τον συναντήσει

Είδε Τίτο ο Γκουαρντιόλα-Απεκατέστησαν τις σχέσεις τους

Πολλά έχουν γραφτεί για τη σχέση του Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Τίτο Βιλανόβα. Οι δυο τους ως συνεργάτες οδήγησαν την Μπαρτσελόνα σε πολλές επιτυχίες και ο δεύτερος προήχθη στη θέση του πρώτου όταν πέρσι αποφάσισε να απέχει από τους πάγκους.

Η σοβαρή ασθένεια του Βιλανόβα τον έφερε στη Νέα Υόρκη για θεραπεία, αλλά τον καιρό που βρισκόταν εκεί δεν τον επισκέφτηκε ποτέ ο Γκουαρντιόλα, που επίσης κατοικούσε εκεί για να γεμίσει τις μπαταρίες του.

«Τον χρειαζόμουν, αλλά δεν ήταν εκεί», είχε δηλώσει με παράπονο ο Βιλανόβα, που παρότι ξεπέρασε το πρόβλημά του, παρουσίασε νέο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον καταλανικό πάγκο.

Η El Mundo Deportivo αναφέρει πως ο Γκουαρντιόλα, πλέον προπονητής της Μπάγερν, έκανε χθες ταξίδι-αστραπή από το Μόναχο με ιδιωτικό τζετ στη Βαρκελώνη. Συνάντησε τον άλλοτε συνεργάτη και φίλο του στη Βαρκελώνη και συζήτησαν για περίπου 3,5 ώρες.

Φαίνεται πως οι δυο τους κατάφεραν να αποκαταστήσουν τη σχέση τους και ο Γκουαρντιόλα είναι δίπλα στον Βιλανόβα, που συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top