Μπέργκ: «Και ο Φιγκερόα πέτυχε εξίσου όμορφο γκολ και σημαντικό»

Τι δήλωσε ο MVP του χθεσινού αγώνα του ΠΑΟ;

Μπέργκ: «Και ο Φιγκερόα πέτυχε εξίσου όμορφο γκολ και σημαντικό»

​Ο Σουηδός επιθετικός, Μάρκους Μπεργκ, είναι φανερό πως πλέον παίρνει τα πάνω του, αφού σκόραρε για δεύτερη συνεχή αγωνιστική. Μιλώντας ως MVP του αγώνα, μετά τοπ παιχνίδι τόνισε:

«Νομίζω ότι ήταν καλός αγώνας με ομαδικό πνεύμα από όλη την ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες για άλλα τέρματα. Δείξαμε ένα ομαδικό πνεύμα, παλέψαμε για κάθε μπάλα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε» είπε αρχικά ο Σουηδός στράικερ και αναφερόμενος στο τέρμα του, επισήμανε: «Είναι ένα ωραίο γκολ και είμαι χαρούμενος που σκόραρα για ένα ακόμα παιχνίδι και βοήθησα την ομάδα μου».

Αναφερόμενος στο αν μπορούν να συνυπάρξουν με τον Φιγκερόα, αλλά και στο κολακευτικό σχόλιο που είχε κάνει ο τελευταίος για το τέρμα που σημείωσε, είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν ωραίο το γκολ, αλλά και ο Φιγκερόα πέτυχε εξίσου όμορφο γκολ και σημαντικό. Και βέβαια μπορούμε, είναι χαρισματικός παίκτης. Αν και δεν έχει παιχνίδια στα πόδια έδειξε πως μπορεί να μας βοηθήσει. Το σημαντικό πως η ομάδα έχει σημαντικούς παίκτες».

Όσο για τη δύσκολη αναμέτρηση της Τούμπας, ο Μπεργκ υπογράμμισε: «Εμείς πρέπει να κρατήσουμε το πνεύμα, τη μαχητικότητα, το πάθος. Να κάνουμε καλή ομαδική δουλειά και να πρ��σπαθήσουμε για το καλύτερο. Αυτό θέλουμε να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top