Όταν ο Μέσι συνάντησε... τον Πάπα!

Μπουφόν: Βρέθηκε ο άνθρωπος που είναι πιο πετυχημένος απ' τον Μέσι!

Όταν ο Μέσι συνάντησε τον Πάπα! Θα μπορούσε να είναι και τίτλος από ταινία!

Οι εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Ιταλίας και της Αργεντινής έγιναν δεκτές την Τρίτη από τον Πάπα Φραγκίσκο Α’ στο Βατικανό με αφορμή τον αγώνα που θα δώσουν οι δύο ομάδες σήμερα στο Ολίμπικο της Ρώμης προς τιμήν του.

Ο Πάπας δέχθηκε με πολύ χαρά τους Μέσι, Μπαλοτέλι και την… παρέα τους και σχολίασε ιδιαίτερα ευδιάθετος: «Ευτυχώς είναι φιλικός ο αγώνας, διαφορετικά δεν θα ήξερα ποιον να υποστηρίξω»!

Μιλώντας στους σούπερ αστέρες του ποδοσφαίρου, ο Ποντίφικας τους συνέστησε να είναι ταπεινοί και να μην ξεχνούν να συμπεριφέρονται ως ερασιτέχνες: «Είστε δημοφιλείς και ο κόσμος σας ακολουθεί, αλλά ταυτόχρονα είναι και μία ευθύνη στους ώμους σας. Ποτέ να μην ξεχνάτε την ομορφιά της συντροφικότητας, από τότε που ήσασταν ερασιτέχνες. Πριν από πρωταθλητές πρέπει να είσαστε άνδρες ταπεινοί απέναντι σε όποιον συναντάτε».

«Είναι μία εξαιρετική ημέρα για μένα η σημερινή. Είναι τιμή μου που βρέθηκα εδώ σήμερα και συνάντησα τον Πάπα που είναι επίσης Αργεντινός» τόνισε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε εκφράσει από την πρώτη στιγμή της ανάδειξης του Αργεντινού Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο στον παπικό Θρόνο την επιθυμία να τον συναντήσει. Ο Αργεντινός άσος έκανε δώρο στον Πάπα μια ελιά.

Κάπου εκεί παρενέβη ο Μπουφόν για να αστειευτεί και να πειράξει τον Μέσι λέγοντας την κορυφαία ατάκα: «Για πρώτη φορά υπάρχει ένας άνθρωπος που είναι πιο επιτυχημένος από τον Μέσι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top