ΔΕΙΤΕ: υποδοχή ήρωα για τον Γιάννη Αντετοκούμπο!

Έφτασε στο αεροδρόμιο με τον αδελφό του και έπεσε στην αγκαλιά των γονιών του

ΔΕΙΤΕ: υποδοχή ήρωα για τον Γιάννη Αντετοκούμπο!

​Ο ελληνονιγηριανός μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούμπο που επιλέχθηκε πριν λίγες μέρες στα ντραφτ του NBA από τους Μιλγουόκι Μπακς, επέστρεψε το μεσημέρι στην Ελλάδα!

Ο Γιάννης, συνοδε��όμενος από τον αδερφό του Θανάση, φτάνει στο αεροδρόμιο των Σπάτων και πέφτει στην αγκαλιά των γονιών του.

Η πτήση Σεπόλια-ΝΒΑ, διήρκησε για τον Αντετοκούμπο όσο κρατά ένα όνειρο...

Ο 17χρονος Νιγηριανός που μεγάλωσε και ανδρώθηκε στην Ελλάδα, κοιμήθηκε ένα βράδυ στο σπίτι του στου Ζωγράφου, όπου είχε μετακομίσει τα τελευταία χρόνια με την οικογένεια του και ξύπνησε από τη φωνή του κομισάριου του ΝΒΑ Ντέιβιντ Στερν που ανακοίνωσε το όνομα του στο Νούμερο 15 των ντραφτ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επέλεξαν τον ταλαντούχο Γιάννη στην υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ Έλληνας. Το όνειρο του ψηλόλιγνου Ελληνονιγηριανού έγινε πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που δε μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει.

Την είσοδο του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ ο Γιάννης την πανηγύρισε μαζί με τον αδελφό του ανεμίζοντας μαζί την ελληνική σημαία.

Οι βιοπαλαιστές γονείς του που έδιναν εδώ και 21 χρόνια νυχθημερόν μάχη για να μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά τους που ζουν μαζί τους στην Ελλάδα, δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά και την περηφάνια τους...

Ο Μικρός ήρωας από τα Σεπόλια που ετοιμάζεται να κατακτήσει το ΝΒΑ με τον ταλέντο του, χαμογελούσε σεμνά και δεχόταν συγχαρητήρια από τον κόσμο.

Πριν πακετάρει και πάλι τις βαλίτσες για να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Γιάννης θα ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα νέων για να αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Εσθονίας που θα αρχίσει στις 9 Ιουλίου.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top