Δολοφονημένη βρέθηκε η διεθνής βολεϊμπολίστρια Ίνγκριντ Βίσερ

Αγνοούνταν από τις 13 Μαΐου που ταξίδεψε στην Ισπανία

Δολοφονημένη βρέθηκε η διεθνής βολεϊμπολίστρια Ίνγκριντ Βίσερ

Δολοφονημένη βρέθηκε η 35χρονη πρώην διεθνής Ολλανδέζα βολεϊμπολίστρια Ίνγκριντ Βίσερ από την ισπανική αστυνομία στο χωριό Αλκουέριας, 12 χιλιόμετρα από τη Μούρθια.

Η Βίσερ είχε εξαφανιστεί μαζί με τον σύντροφό της, τον 57χρονο Λούντβικ Σεβερέιν, από τις 13 Μαΐου. Το ζευγάρι ζούσε στο Άμστερνταμ κι αφότου ταξίδεψαν στη Μούρθια, οι δικοί τους άνθρωποι δεν είχαν νέα τους για περίπου 2 εβδομάδες.

visser_600_351.jpg

Στις 14 Μαΐου έπρεπε να μεταβούν για μια εξέταση σε κλινική της Μούρθια, όμως δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Η καταγγελία της οικογένειας προκάλεσε την έρευνα της ισπανικής αστυνομίας, με αποτέλεσμα τις τελευταίες ώρες να συλληφθούν, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία, ένας 36χρονος Ισπανός πολίτης και δύο Ρουμάνοι, 47 και 60 ετών, ενώ τα ισπανικά ΜΜΕ συνδέουν τους τρεις υπόπτους του διπλού φόνου με το οργαν��μένο έγκλημα της διακίνησης ναρκωτικών.

viser_563430305.jpg
Η βολεϊμπολίστρια μετρούσε 514 συμμετοχές με το ολλανδικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχοντας το ρεκόρ, είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης με την Ολλανδία το 1995 και κατάκτησε τη δεύτερη θέση το 2009, ενώ πέρασε μεγάλο μέρος της καριέρας της στην Ισπανία, όπου αγωνίστηκε στις Μούρθια, Τενερίφη και Λας Πάλμας πριν την ολοκληρώσει στο Αζερμπαϊτζάν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top