Στην κορυφή με ισοβαθμία στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ

Κέρδισε 2 – 1 τον Αστέρα

Στην κορυφή με ισοβαθμία στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ

πρώτη ανάρτηση: 22-05-2013, 20:28

Την κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ μοιράζεται πλέον με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ, που κέρδισε 2 – 1 τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Νωρίτερα, η ομάδα των Ιωαννίνων και ο Ατρόμητος έμειναν ισόπαλοι με 1 - 1.

Έπειτα από δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες, ο ΠΑΟΚ έκανε... σεφτέ με τον Αθανασιάδη να ανοίγει στο 77' το σκορ στην Τρίπολη και τον Κατσουράνη με κεφαλιά να διπλασιάζει στο 80΄τα τέρματα της ομάδας του.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρέθηκε με έναν παίκτη λιγότερο στο 88ο λεπτό, καθώς ο Σίλντεφελντ πήρε κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης μέσα στην περιοχή, στον Σανκαρέ.

Λίγο πριν την λήξη του αγώνα, ο Αστέρας μείωσε την διαφορά, με σκόρερ τον Περόνε, ωστόσο, οι καθυστερήσεις δεν στάθηκαν αρκετές για να φέρει το παιχνίδι στην ισοπαλία.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Κοντοές, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Σέτι, Ουσέρο, Καλαντζής, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Περόνε

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Έτο, Λίνο, Κατσουράνης, Σίλντεφελντ, Ρομπέρ, Λάζαρ, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Βούκιτς, Ολίσε

Η βαθμολογία:

1. ΠΑΣ 7
2. ΠΑΟΚ 7
3. Αστέρας 5
4. Ατρόμητης 4

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top