Ζοζέ Μουρίνιο: «Υπάρχει στην καρδιά μου η Τσέλσι και η Ίντερ»

Επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τις μεταγραφικές φήμες ο Πορτογάλος προπονητής;

Ζοζέ Μουρίνιο: «Υπάρχει στην καρδιά μου η Τσέλσι και η Ίντερ»

​Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε σε συνέντευξή του πως αυτή τη στιγμή σκέφτεται μόνο πως θα πετύχει στη Ρεάλ, όμως έδωσε νέα τροφή για μεταγραφικές φήμες.

Ο ίδιος επεσήμανε πως αυτήν περίοδο σκέφτεται μόνο τη Ρεάλ Μαδρίτης και πως "θα δούμε στο τέλος της σεζόν", προσθέτοντας: "Το συμβόλαιό μου λήγει το 2016 και εγώ είμαι επαγγελματίας".
Ακόμη στη συνέντευξη του στο "Sky Sports", λίγες μόλις ώρες μετά την αποκάλυψη της "Daily Mail" πως έχει συμφωνήσει με την Τσέλσι για να υπογράψει το καλοκαίρι συμβόλαιου τριετούς διάρκειας, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε: «Θα μου άρεσε μία ημέρα να επιστρέψω στο Λονδίνο. Έχω ένα σπίτι στο Λονδίνο ενώ υπάρχει και ένας ισχυρός δεσμός με όλο το περιβάλλον της Τσέλσι. Ναι, μία ημέρα θα ήθελα να επιστρέψω στην Premier League».

Σχετικά με ποιά είναι η αγγλική ομάδα στην οποία θα μπορούσε να εργαστεί, ο Μουρίνιο ανέλυσε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το βασίλειο του Άλεξ Φέργκιουσον και ελπίζω να το κάνει για πολλά χρόνια ακόμα. Ο Μπενίτεθ; Εύχομαι τα καλύτερα για όλους, ακόμα και για εκείνον. Ελπίζω να μπορέσει να μείνει μέχρι στο τέλος της σεζόν. Ο Μαντσίνι; Πήρε την Premier και δεν νομίζω πως θα αφήσει τη Σίτι».

Όσο για το αν υπάρχει κάποια ομάδα που να τον "συγκινεί" στον ίδιο βαθμό με τους "μπλε" του Λονδίνου, ο 50χρονος τεχνικός απάντησε: «Υπάρχει και ένας άλλος σύλλογος που μου έχει μείνει στην καρδιά, ακριβώς όπως η Τσέλσι, αυτή είναι η Ίντερ».​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top