«Ο Κατίδης είναι καλό παιδί και δεν γνώριζε την χειρονομία»

Ο Ρότζερ Γκερέϊρο ξέρει καλά από ναζισμό λόγω Πολωνίας

«Ο Κατίδης είναι καλό παιδί και δεν γνώριζε την χειρονομία»

Μέχρι τη Βραζιλία έφτασε η είδηση με την υπόθεση Κατίδη. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «globoesporte», επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ρότζερ Γκερέιρο, ζητώντας την άποψη του, για τον συμπαίκτη του στην Ένωση.

«Για να πω την αλήθεια, έμαθα τι ακριβώς συνέβη αρκετή ώρα μετά το ματς. Πήγα για φαγητό και δεν το ήξερα. Μετά συνειδητοποίησα ότι έγινε πανηγυρισμός που συνδέεται με τον ναζισμό. Δεν ήξερα τι σημαίνει, ούτε και ο Κατίδης. Είναι πολύ νέος και δεν ήξερε τι έκανε. Είναι καλό παιδί», είπε ο Βραζιλιάνος μέσος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά το περιστατικό, αλλά μπορώ να πω ότι δεν γνώριζε τη χειρονομία. Όπως είπα και πριν, είναι ένα νέο παιδί που δεν ήξερε τι σημαίνει. Όταν έβαλε το γκολ πήγα να πανηγυρίσω μαζί του. Δεν αντέδρασα καθόλου γιατί δεν ήξερα τι έκανε. Έπαιξα στην Πολωνία και ξέρω τι είναι ο ναζισμός». Τέλος, ο Βραζιλιάνος άσος πρόσθεσε: «Αν το ήξερε κι εκείνος, σίγουρα θα το είχε αποφύγει. Εγώ απλά τον κοίταξα και τον αγκάλιασα. Αλλά ξέρω ότι η κίνησή του δεν συνδεόταν με το ναζισμό»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top