Βασιλιάς Καρνάβαλος ή ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ; Εσύ αποφασίζεις!

Τι περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα

Βασιλιάς Καρνάβαλος ή ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ; Εσύ αποφασίζεις!

​Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, που ξεχωρίζει από το σημερινό «κυρίως πιάτο» της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο μονομάχοι έχουν σημαντικές απουσίες. Ο «δικέφαλος» εκτός του τιμωρημένου Σαλπιγγίδη δεν θα έχει ούτε τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν, ενώ οι «πράσινοι» θα παίξουν χωρίς τον τιμωρημένο Βιτόλο και τους τραυματίες Σεϊταρίδη και Τοτσέ.

Παράλληλα, στην Κέρκυρα θα παίξει ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Οι «Φαίακες» έχουν μια τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουν τις λιγοστές πιθανότητες παραμονής που τους έχουν απομείνει

Παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση θα διεξαχθεί στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη, ενώ οι Αρκάδες «βολεύονται» και με την ισοπαλία.

Στην Κρήτη ο Πλατανιάς δεν έχει περιθώριο για απώλειες στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Η ομάδα των Χανίων μόνο με νίκη θα ελπίζει στην παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ο Πανιώνιος είναιο ουσιαστικά αδιάφορος.

Το σημερινό πρόγραμμα: Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 15:00 NS1, Κέρκυρα-Ολυμπιακός 17:15 NS2, Πλατανιάς-Πανιώνιος 17:15 NS1, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 19:30 NS1.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top