Ντεμπούτο Χριστοδουλόπουλου με γκολ στη Serie A

Έδωσε τη νίκη στην Μπολόνια

Ντεμπούτο Χριστοδουλόπουλου με γκολ στη Serie A

Χρειάστηκαν μόλις 15 λεπτά για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, για να γίνει ο ήρωας του αγώνα! Μπήκε στο 69' αλλαγή, στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπολόνια και στο 84' με φοβερό σουτ, χάρισε την νίκη στην ομάδα του κόντρα στη Φιορεντίνα με σκορ 2-1.

Στο φινάλε των μεταγραφών ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετακόμισε στην Ιταλία για λογαριασμό της Μπολόνια. Μέχρι και το αποψινό παιχνίδι δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής, με τον Στέφανο Πιόλι να τον ετοιμάζει για την αναμέτρηση κόντρα στη Φιορεντίνα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τον δικαίωσε!

Η Μπολόνια υποδέχθηκε την Φιορεντίνα και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που σκόραρε στο ντεμπούτο του και έδωσε τη νίκη και μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του, με τους βιόλα να χάνουν έδαφος στη μάχη για έξοδο στο Champions League.

Οι παίκτες του Μοντέλα σε μια αντεπίθεση με παράλληλες πάσες των Μιλιάτσιο και Ακουιλάνι ο Λιάγιτς έκανει το 0-1! Τα σουτ των Κονέ (και πάλι βασικός) και Λιάγιτς δεν βρήκαν στόχο, με τον Τζιλαρντίνο να μην προλαβαίνει για λίγο μετά το γύρισμα του Γκαμπιαντίνι και τον Βιβιάνο να βγάζει το σουτ του πρώτου στην τελευταία ευκαιρία του πρώτου μέρους.

Στο 58', ο Ντιαμάντι εκτέλεσε φάουλ και ο Μότα με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε για τη Μπολόνια σε 1-1!

Στο 69' έγινε η αλλαγή που τελικά έκρινε και το παιχνίδι, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να παίρνει τη θέση του Γκαμπιαντίνι για το ντεμπούτο του στη Σέριε Α.

Στο 76' το σουτ του Ταϊντέρ πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Χριστοδουλόπουλου στο 83', με τον Έλληνα άσο να βρίσκει δίχτυα μετά από λίγα δευτερόλεπτα με ωραίο σουτ εκτός περιοχής για το τελικό 2-1.

Συνθέσεις

Μπολόνια (Στέφανο Πιόλι): Κούρτσι, Μότα (73' Γκάρικς), Άντονσον, Κερούμπιν, Μορλέο, Κριν, Πέρες (48' Ταϊντέρ), Κονέ, Ντιαμάντι, Γκαμπιαντίνι (69' Χριστοδουλόπουλος), Τζιλαρντίνο

Φιορεντίνα (Βιντσέντσο Μοντέλα): Βιβιάνο, Τόμοβιτς, Ροδρίγκες, Σάβιτς, Πασκουάλ (89' Λαρόντο), Μιλιάτσιο (86' Τόνι), Ακουιλάνι, Βαλέρο, Κουαδράδο, Λιάγιτς (83' Σισ��κό), Γιόβετιτς

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top