27-29 Απριλίου: Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου στη Σύρο

Το Hermes Cup 2013 το Πάσχα. Δηλώστε συμμετοχή!

27-29 Απριλίου: Τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου στη Σύρο
​Το μεγάλο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου από όλη την Ελλάδα Hermes Cup 2013, που διοργανώνει η Σχολή ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Σύρου, θα διεξαχθεί φέτος στο όμορφο Κυκλαδονήσι λίγο πριν το Πάσχα.
Συγκεκριμένα από 27 Απριλίου μέχρι 29 Απριλίου 2013 στη Σύρο υπολογίζεται ότι θα αγωνιστούν πάνω από 25 Ακαδημίες ποδοσφαίρου με συμμετοχή 80 ομάδων σε 5 ηλικιακές κατηγορίες (2000, 2001/2, 2003/4, 2005/6 και 2006/7). Οι αγώνες θα γίνουν σε πέντε γήπεδα του νησιού και θα διαρκέσουν τρείς μέρες.
«Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου για τους μικρούς μας φίλους, που σκοπός είναι η συμμετοχή στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθαι). Η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων, και παιδιών. Η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων, αλλά και η προβολή του νησιού της Σύρου ως ένας εξαιρετικός τουριστικός προορισμός τόσο κατά τους χειμερινούς μήνες όσο και το καλοκαίρι..» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μεταξύ άλλων, ο Κος Ιωσήφ Ρούσσος, υπεύθυνος της σχολής ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού.
Η καταλυτική ημερομηνία (προθεσμία) υποβολής συμμετοχών ακαδημιών για το τουρνουά έχει οριστεί η Παρασκευή 15 Μαρτίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχουν ακαδημίες από όλη την Ελλάδα, όπως Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Σέρρες, Κοζάνη, Πρέβεζα, Ναύπλιο, Θήβα, Κρήτη, Πάτμος, Ρόδος, Πάρος, Σύρο και άλλες, αλλά και μία ακαδημία από την Κύπρο.
Αναφέρεται επίσης ότι λόγω του μεγάλου αριθμού αιτήσεων συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα του HermesCup εδώ: http://www.hermescup.gr
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top