Θερμή υποδοχή του Άγγελου Χαριστέα στην Αλ Νασρ!

Με 500.000 ευρώ θα αμειφθεί για 3 μήνες!

​Υποδοχή ήρωα επεφύλαξαν δεκάδες οπαδοί της Αλ Νασρ στον Άγγελο Χαριστέα κατά την άφιξη του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. ​Ο πρώην άσος της Βέρντερ Βρέμης αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής του συλλόγου.Ο Χαριστέας εξεπλάγη από την υποδοχή των οπαδών της Αλ Νασρ που τον αποθέωναν σε κάθε βήμα του.
Ο έμπειρος στράικερ φόρεσε το κίτρινο κασκόλ της ομάδας ενώ έβγαλε ουκ ολίγες φωτογραφίες με υποστηρικτές της Αλ Νασρ που ύψωσαν ακόμη και πανό προκειμένου να τον καλωσορίσουν. Το video της άφιξης του πρώην παίκτης της Βέρντερ ήταν από τα πρώτα θέματα αθλητικής εκπομπής στο Ντουμπάι. Μάλιστα ρεπόρτερ που βρέθηκε στο αεροδρόμιο ήταν απόλυτα ενημερωμένος για την αγωνιστική κατάσταση το�� Άγγελου Χαριστέα ρωτώντας τον για την αγωνιστική απραξία του. Ο 33χρονος άσος απάντησε πως σε λίγες μέρες θα είναι ετοιμοπόλεμος.​

Nα σημειώσουμε πως ο 33χρονος διεθνής επιθετικός θα αμειφθεί με 500.000 ευρώ για τρεις μήνες, ποσό που έπαιρνε ετησίως! Στην καριέρα του συγκαταλέγονται ο τελικός του Euro 2004, double στη Γερμανία με τη Βέρντερ το 2004, Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ολλανδίας με τον Άγιαξ το 2006, Κύπελλο με τη Σάλκε το 2011.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top