Δικάζεται σήμερα για φόνο ο Pistorius

Στο κελί ο 26χρονος Παραολυμπιονίκης - δεν έπεισαν οι ισχυρισμοί του για ατύχημα

Δικάζεται σήμερα για φόνο ο Pistorius

​Πρώτη δημοσίευση:14/02/13,21:50

Στο κελί πέρασε τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου ο Oscar Pistorius, που θα δικαστεί το πρωί της Παρασκευής για τον φόνο της 30χρονης συντρόφου του, Reeva Steenkamp!

Ο 26χρονος Παραολυμπιονίκης και θρύλος του παγκόσμιου αθλητισμού για τις επιδόσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 09:00 το πρωί (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας).

Μέχρι να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη, ο Pistorius κρατείται, καθώς αστυνομία και εισαγγελία είναι αντίθετες στην καταβολή εγγύησης, ενώ υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει καταναλώσει αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες.

Ο δικαστής έκρινε πως οι ισχυρισμοί του περί ατυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 30χρονης δεν ευσταθούν.

«Είναι πολύ καλά. Φορτισμένος συναισθηματικά, αλλά κρατάει. Θα τα πούμε στο δικαστήριο το πρωί της Παρασκευής» είπε ο δικηγόρος του «Blade Runner», ενώ πολλές εταιρίες που είχαν συμβόλαια μαζί του έχουν αρχίσει να αποσύρουν τα διαφημιστικά τους!

Θυμίζουμε πως η αστυνομία έλαβε κλήση για πυροβολισμούς στην πολυτελή έπαυλη του Pistorius τα ξημερώματα της Πέμπτης. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρήκαν τους διασώστες να προσπαθούν να κρατήσουν στη ζωή το 30χρο��ο μοντέλο, που είχε δεχθεί τέσσερις πυροβολισμούς στο κεφάλι και το σώμα, ενώ εντόπισαν ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top