Άνετη νίκη για Γιουβέντους - Μεγάλο «διπλό» η Παρί

Ξεκίνησε η φάση των «16» στο Champions League

Άνετη νίκη για Γιουβέντους - Μεγάλο «διπλό» η Παρί

​Πρώτη δημοσίευση: 13/02/13,02:30


Άνετη νίκη πέτυχε η Γιουβέντους εκτός έδρας κόντρα στη Σέλτικ. Στο άλλο ματς για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Παρί επικράτησε με σκορ 2-1 στην Ισπανία, της Βαλένθια.

Η Γιουβέντους νίκησε εύκολα με 3-0 τη Σέλτικ μέσα στην Σκωτία και ουσιαστικά καθάρισε την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, ενόψει ρεβάνς.

Η «μεγάλη κυρία» δεν εντυπωσίασε, ωστόσο η διαφορά ποιότητάς της με την Σέλτικ, ήταν αρκετή να χαρίσει ευρεία νίκη στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Χωρίς τον Γιώργο Σαμαρά παρατάχθηκαν οι Κέλτες, καθώς ο διεθνής άσος ταλαιπωρείται ακόμα από τραυματισμό.

Μάτρι (3’), Μαρκίζιο (7’) και Βούτσινιτς (83’) τα γκολ των «μπιανκονέρι».

Συνθέσεις

Σέλτικ (Νέιλ Λένον): Φόρστερ, Ιζαγκίρε, Αμπρόουζ, Γουίλσον, Μάλγκροου, Λούστινγκ (59’ Μάθιους), Μπράουν, Κόμονς (74’ Βατ), Γουανιάμα, Φόρεστ, Χούπερ

Στον πάγκο: Ζαλούσκα, Λέντλεϊ, Καγιάλ, Μίκου, Νουϊούι

Γιουβέντους (Αντόνιο Κόντε): Μπουφόν, Κάσερες, Πελούσο (69’ Παντόιν), Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Λιχτστάινερ, Μαρκίζιο, Πίρλο, Βιδάλ, Βούτσινιτς (87' Ανελκά), Μάτρι (81' Πογκμπά)

Στον πάγκο: Στοράρι, Μαρόνε, Κουαγιαρέλα, Τζιοβίνκο

Η Παρί Σεν Ζερμέν πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση νίκησε 2-1 μέσα στην Βαλένθια στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και έπεισε άπαντες, πως φέτος είναι για μεγάλα πράγματα!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-1 της Βαλένθια στο Μεστάγια σε ένα ματς που την αδικεί το τελικό σκορ. Λαβέτσι ( 10΄) και Παστόρε (’43) οι σκόρερ των Παριζιάνων. Ο Ραμί μείωσε στο 89’.

Οι Γάλλοι πήραν προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αποβλήθηκε ο Ιμπραίμοβιτς στο 91’ και ακυρώθηκε –κακώς- γκολ του Λαβέτσι στο 77’ με το σκορ στο 2-0 υπέρ των Παριζιάνων. Οι Βεράτι, Λαβέτσι και Μόουρα οι καλύτεροι των φιλοξενούμενων.

Συνθέσεις

Βαλένθια (Βαλβέρδε): Γκουάιτα, Ραμί, Περέ��ρα, Ρικ. Κόστα, Φεγκούλι(84’ Βιέρα), Μπανέγκα(46’ Κανάλες), Γκουαρδάδο, Παρέχο, Κόστα, Ζόνας(46’ Βαλντές), Σολδάδο

Στον πάγκο: Άλβες, Ρουίθ, Αλμπέλδα, Πιάτι

Παρί Σεν Ζερμέν (Αντσελότι): Σιρίγκου, Σακό, Άλεξ, Μάξουελ, Ζαλέ, Ματουιντί, Παστόρε(88’Αρμάντ), Λούκας Μόουρα(53’ Σαντόμ), Λαβέτσι(76’Μενέζ), Ιμπραχίμοβιτς

Στον πάγκο: Νουσέ, Καμαρά, Φαν Ντερ Βιλ, Γκαμεϊρό

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top