Λίνο: «Τιμή για μένα να παραμείνω στον ΠΑΟΚ»

Τι είπε για την πρώτη παρουσία του Κατσουράνη

Λίνο: «Τιμή για μένα να παραμείνω στον ΠΑΟΚ»
​Μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ 4-1 επί του Πανθρακικού, ο Λίνο μίλησε για την απόδοση της ομάδας στην αναμέτρηση, αλλά και για το γεγονός ότι ο ίδιος θα ήθελε να παραμείνει στον «δικέφαλο του Βορρά», καθώς είναι τιμή για τον ίδιο να αγωνίζεται στο σύλλογο.
Επιπλέον μίλησε και για την πρώτη εμφάνιση του Κώστα Κατσουράνη, τον οποίο χαρακτήρισε ποιοτικό παίκτη.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λίνο:
«Δεν αγχωθήκαμε και ήμασταν ήρεμοι μετά το χαμένο πέναλτι. Μετά με το πέρασμα του χρόνου γινόμασταν καλύτεροι. Πιστεύω ότι η απόκρουση του Χακόμπο ήταν πολύ σημαντική, γιατί μετά μας έδωσε την ευκαιρία να φτάσουμε στην ανατροπή. Πιστεύω το να είμαστε ήρεμοι είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Όταν έχεις απέναντί σου μία ομάδα που παίζει με παίκτη λιγότερο, όπως ο Πανθρακικός, πρέπει να είσαι ήρεμος γιατί θα βρεθεί η στιγμή που θα δοθούν ευκαιρίες», ήταν αρχικά τα λόγια του.
Όσον αφορά στο μέλλον του ανέφερε: «Θέλω να δουλεύω καλά και να προπονούμαι όπως πρέπει. Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να παραμείνω στην ομάδα άλλη μία χρονιά. Μέχρι στιγμής δεν το έχω στο μυαλό μου, αν ο ΠΑΟΚ με φωνάξει για ανανέωση θα το δούμε».
Για την πρώτη παρουσία Κατσουράνη: «Είναι ποιοτικός παίκτης, είναι ένας παίκτης με μεγάλη προσωπικότητα, ήρθε για να μας βοηθήσει. Σίγουρα οι ποιοτικές του ενέργειες θα μας βοηθήσουν, είναι καλό να έχουμε στην ομάδα έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Κατσουράνη».
«Ένας παίκτης, πρέπει να έχει επαγγελματισμό. Εγώ το παίρνω σοβαρά, θέλω να δουλεύω όσο καλύτερα για εμένα, μου αρέσει να δουλεύω σωστά. Άλλες φορές τα πράγματα θα βγαίνουν καλά άλλες όχι, εμείς πρέπει να συνεχίζουμε» κατέληξε, αναφερόμενος στη συμπεριφορά του.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top