Μάνα και αδερφός ποδοσφαιριστή πανηγύρισαν... τραυματισμό!

Σύσσωμη στην... κόντρα η οικογένεια

Μάνα και αδερφός ποδοσφαιριστή πανηγύρισαν... τραυματισμό!

Τα... συγχαρητήριά τους σε οπαδό που τραυμάτισε ποδοσφαιριστή έδωσαν μέσω Facebook η μητέρα και ο αδερφός γνωστού Βρετανού παίκτη, αφήνοντας τους πάντες άφωνους!

Στο στομάχι φαίνεται ότι κάθεται της μάνας του Ashley Cole, Sue και του αδερφού του, Matty, ο Rio Ferdinand και τα σχόλιά τους επιβεβαιώνουν την κόντρα των δύο παικτών.

Ο Rio τραυματίστηκε από κέρμα που πέταξε οπαδός την ώρα που πανηγύριζε το γκολ του στο Manchester City – Manchester United και, για την ακρίβεια, του σκίστηκε το φρύδι.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που ο Rio χτυπήθηκε στο πρόσωπο σήμερα, όταν προσπαθούσε να φιλήσει το σήμα της ομάδας του!! Ακριβώς στο μάτι!! Μου έφτιαξε τη μέρα», έγραψε ο Matty Cole στο Facebook και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «θα το δείξουν και στο “Match of The Day”. Είναι τόσο αστείο»!

Άμεση ήταν η απάντηση της μάνας, η οποία δήλωσε ότι... έχασε το επίμαχο περιστατικό και συμπλήρωσε: «δώστε μετάλλιο στον οπαδό»!

Όταν τα μέσα ενημέρωσης άρχισαν να επικοινωνούν μαζί τους, πάντως, η κυρα-Sue και ο γιόκας της αρνήθηκαν ότι έκαναν αυτά τα σχόλια...

Δείτε στο βίντεο τον τραυματισμό του Rio Ferdinard που έφερε... πανηγυρισμούς στην οικογένεια Cole

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top