Δεν συγχωρεί λάθη ο Φέργκιουσον!

Θα διώξει όλα τα μεγάλα αστέρια των «κόκκινων διαβόλων»

Δεν συγχωρεί λάθη ο Φέργκιουσον!

Την πεποίθησή του ότι οΣερ Άλεξ Φέργκιουσον θα διώξει όλα τα μεγάλα αστέρια των «κόκκινων διαβόλων», σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάσει φέτος το πρωτάθλημα, εξέφρασε ο Πατρίς Εβρά.

Ο Γάλλος μπακ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας ότι ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν θα δικαιολογήσει κανένα «στραβοπάτημα» των παικτών στη μάχη διεκδίκησης του τίτλου.

Μετά τη νίκη κόντρα στους «πολίτες» στο «Etihad», με σκορ 3-2, η Γιουνάιτεντ σκαρφάλωσε στον συν έξι του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα σταμάτησε το αήττητο σερί σε εντός έδρας ματς πρωταθλήματος της Σίτι, το οποίο διήρκησε περίπου δύο χρόνια.

«Ο Φέργκιουσον θα μας διώξει όλους αν χάσουμε το πρωτάθλημα. Είμαι σοβαρός και το εννοώ. Δεν θα ήταν αστείο για κανέναν αυτό. Θυμάμαι τι έγινε πέρυσι και το ότι προηγούμαστε με έξι βαθμούς δεν σημαίνει τίποτα. Το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πλέον πρέπει να επικεντρωθούμε στην προσεχή αναμέτρηση κόντρα στην Σάντερλαντ», ήταν τα λόγια του αμυντικού της Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top