Έδωσε 10.000 ευρώ για παιδιά με αναπηρίες ο Καραγκούνης

Χάρισε το πριμ από την Εθνική Ελλάδας σε θεραπευτήριο της Ηλείας

Εκτός από μεγάλος παίκτης, αποδεικνύεται και μεγάλη ψυχή ο Γιώργος Καραγκούνης: ο διεθνής μας χάρισε το πριμ του από την Εθνική, ύψους 10.000 ευρώ, σε παιδιά με βαριές αναπηρίες!

Με μία πράξη αλτρουισμού -που μακάρι να βρει κι άλλους μιμητές- ο «Κάρα» έδωσε τα χρήματα για τις ανάγκες του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών, ενός ιδρύματος στην γ��νέτειρά του, την Ηλεία, που περιθάλπει παιδιά με βαριές αναπηρίες, ηλικίας από 6 ετών και πάνω.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, την δωρεά έκαναν γνωστοί άνθρωποι του θεραπευτηρίου, καθώς ο Γιώργος Καραγκούνης δεν θέλησε να δώσει δημοσιότητα στην πράξη του. Τα καλά νέα όμως δεν μένουν κρυφά και πρέπει να μαθαίνονται...

Τα χρήματα θα δώσουν «ανάσα» στο θεραπευτήριο, που δεν έχει μείνει ανέγγιχτο από την οικονομική κρίση και τις συνεχείς περικοπές, αλλά και αντιμετωπίζει πρόβλημα λόγω έλλειψης προσωπικού, με έναν νοσηλευτή να φροντίζει 25 παιδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top