Δεύτερη σερί νίκη για τον Ατρόμητο

Κέρδισε 1 - 0 τον Πανιώνιο

Δεύτερη σερί νίκη για τον Ατρόμητο

Ατρόμητος... όνομα και πράγμα η ομάδα του Περιστερίου, που πήρε τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της με 1 - 0 κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο γήπεδο και, μάλιστα, απείλησαν την εστία των αντιπάλων τους από το 2ο κιόλας λεπτό, με τον Περιστερίδη να αποκρούει το πολύ καλό σουτ του Δημούτσου.

Τελικά, το γκολ έβαλε στο 30ό λεπτό του αγώνα ο Θανάσης Καραγκούνης, που σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό ματς.

Ο Πανιώνιος με ξαφνικές αντεπιθέσεις προσπάθησε και πάλι να απειλήσει, αλλά δεν μπόρεσε να βρει να διασπάσει την καλά σχεδιασμένη άμυνα των γηπεδούχων.

Η 10η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται σήμερα με τα παιχνίδια ΠΑΟΚ - Πλατανιάς και Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης και ολοκληρώνεται αύριο με το Κέρκυρα - Παναθηναϊκός.
Στους αγώνες του Σαββάτου, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Λεβαδειακός - Άρης 2 - 1, ΟΦΗ - Βέροια: 2 - 0 και ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη 1 - 0.


Οι συνθέσεις

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Καραγκούνης (76' Μπέλιτς), Καραμάνος (90' Φυτανίδης) , Πίτου Γκαρσία (76' Μπρίτο), Δημούτσος, Κούτσι, Ιγκλέσιας

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος (24' λόγω τραυματισμού Ανδράλας), Ρόβας (67' Ρόκας), Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κολοβός (65' Διαμαντάκος), Αραβίδης, Οκόγε

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top