Στην… Ισπανία έφτασε η χάρη του Βουκεφάλα Λάρισας!

«Πιπεράτο» ρεπορτάζ για την χορηγία από τον οίκο ανοχής

Ρεπορτάζ σε ισπανική εφημερίδα έγινε ο Βουκεφάλας Λάρισας και η χορηγία του από τον οίκο ανοχής Σούλα!

«Ένας οίκος ανοχής βοηθάει ώστε να φύγουν τα χρέη ερασιτεχνικής ομάδας», είναι ο τίτλος της «Mundo Deportivo».

Το άρθρο της ισπανικής εφημερίδας γράφει:
«Η πενία τέχνας κατεργάζεται και στην περίπτωση του ελληνικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου υπάρχει το παράδειγμα του Γιάννη Μπατζιόλα, του προέδρου του Βουκεφάλα, όπου έδωσε τη διαφήμιση της φανέλας των παικτών σε δύο οίκους ανοχής. Με τα χρέη που αντιμετώπιζε να φτάνουν τα 10.000 ευρώ, επικοινώνησε με τη "Μαντάμ" Σούλα Αλεβρίδου, ιδιοκτήτρια δύο οίκων ανοχής στην πόλη της Λάρισας, η οποία ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση αυτή προσφέροντας 1.000 ευρώ και έχοντας διάθεση να συνεχίσει να δίνει χρήματα».

Μάλιστα, υπάρχουν φωτογραφίες της Σούλας στις κερκίδες του Βουκεφάλα αλλά και των κοριτσιών με τις φανέλες της ομάδας, ενώ το δημοσίευμα καταλήγει: «πρόκειται για μία επιχείρηση που δεν χρειάζεται διαφήμιση. Εάν δεν βοηθήσουμε τους επιστήμονες και τους αθλητές μας, τι θα συμβεί στην Ελλάδα; Είναι καλύτερο να βοηθάς με αυτό τον τρόπο από το να σώζεις τα χρήματά σου στην Ελβετία", δηλώνει η 67άχρονη "Μαντάμ" Αλεβρίδου. Υποσχέθηκε μάλιστα ότι οι παίκτες θα έχουν ξεχωριστή περιποίηση στους δύο οίκους ανοχής που διευθύνει, την "Βίλα Ερότικα" και τον "Οίκο Εποχής Σούλα" σε περίπτωση που έχουν επιτυχίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top