Χιονοστιβάδα οι αποδοκιμασίες για υπουργούς και στελέχη των ΑΝΕΛ

Αποδοκιμασίες για Κοντονή, Τζάγκρη,Παπαδόπουλο και Κουντουρά

Μπροστά σε εξοργισμένους διαδηλωτές βρίσκονται πλέον καθημερινά  υπουργοί και βουλευτές της συγκυβέρνησης. Κοντονής και Τζάγκρη στα Γιαννιτσά, Παπαδόπουλος στη Λάρισα και Κουντουρά στα Χανιά, «τα άκουσαν» για το Σκοπιανό.

Στα  Γιαννιτσά, με γιουχαΐσματα και φωνές περί προδοσίας ξεπροβόδισαν τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταυρο Κοντονή πολίτες μόλις έμαθαν ότι βρίσκεται στην πόλη τους, ενώ αποδοκιμάσθηκε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη,

Λίγο αργότερα σε ταβέρνα της Έδεσσας Κοντονής και Τζάκρη έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους της περιοχής. 

 Κοντονής: Οι 15-20 ακροδεξιοί και νεοναζί ήταν οικτρή και καταγέλαστη μειοψηφία  

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε πάντως σχετικά με τις αποδοκιμασίες:

«Η κοινή παρουσία και δράση σήμερα στα Γιαννιτσά 15-20 ακροδεξιών και επωνύμων στελεχών της ΝΔ με μέλη της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής  καταδεικνύει τον πανικό που βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του, μετά τις αποκαλύψεις του  Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για τον τρόπο που διαπραγματευόταν η δεξιά επί 25 χρόνια και τα όσα είχε αποδεχτεί. Καταλαβαίνω την αγωνία της ΝΔ πολύ περισσότερο που σήμερα ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της μελέτης για το νέο δικαστικό Μέγαρο στην Έδεσσα, οι εργασίες του οποίου θα ξεκινήσουν άμεσα, όπως άμεσα θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί η μελέτη ΣΔΙΤ για το νέο δικαστικό Μέγαρο Γιαννιτσών. Οι 15-20 ακροδεξιοί και νεοναζί ήταν οικτρή και καταγέλαστη μειοψηφία και τέτοια θα παραμείνει».

"ΕΔΙΩΞΑΝ" ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Εσπευσμένα έφυγε από την αίθουσα όπου απηύθυνε χαιρετισμό για τα αγροτικά, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λάρισας Νίκος Παπαδόπουλος. Οι ελάχιστοι παριστάμενοι τον διέκοψαν και του επιτέθηκαν φραστικά για το Σκοπιανό

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Οι αστυνομικές δυνάμεις φυγάδευσαν άρον- άρον την Έλενα Κουντουρά στα Χανιά.  Η υπουργός Τουρισμού ήταν εκεί για τα εγκαίνια των νέων γραφείων των ΑΝΕΛ.

Οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω απο τα γραφεία μέχρι το βραδύ περιμένοντας να ολοκληρωθεί και η συνέλευση της νομαρχιακής. Όταν κατάλαβαν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις φυγαδεύουν τα στελέχη των ΑΝΕΛ απο την πίσω πόρτα, άρχισαν να τους κυνηγούν.

«Απο κάτω ήταν κάποιοι ελάχιστοι κατευθυνόμενοι ακραίοι,  οι οποίοι φώναζαν υβριστικά συνθήματα» δήλωσε η υπουργός Τουρισμού.

Πάντως για καλό και για κακό η κ. Κουντουρά ακύρωσε μια σειρά επαφών που είχε στο Ηράκλειο και επέστρεψε στην Αθήνα αφού δεν υπήρχαν εγγυήσεις για την ασφάλειά της.

ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Πάντως ο Πάνος Κομμένος που παραβρέθηκε στη Σχολή μηχανικού στο Λουτράκι δεν ειπε κουβέντα για το Σκοπιανό.   

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΥΣ

Οι Σαρακατσαναίοι διαμηνύουν την ίδια στιγμή ότι δεν θέλουν στο γλέντι τους,  22 με 24 Ιουνίου,  κανένα στέλεχος της συγκυβέρνησης,  δηλώνοντας πως είναι ανεπιθύμητοι.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top