Τρικούβερτος καβγάς Πολάκη-Γεωργιάδη: Είστε αντιπολίτευση από τα Lidl - Θα σε κλείσω φυλακή απάντησε ο Άδωνις

Καταγγελίες για «πελατειακό κράτος» και αλληλοκατηγορίες

Ένας απίστευτος καβγάς ξέσπασε για μία ακόμη φορά μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη  και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη,  κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την Υγεία στην  Βουλή!  

Ο κ. Πολάκης, μίλησε αρχικά για «αντιπολίτευση από τα Lidl»,  σχολιάζοντας την ομιλία του κ. Μητσοτάκη νωρίτερα και συνέχισε με  αναφορά στο ζήτημα του ΚΕΕΛΠΝΟ (για το οποίο έχει χρόνια κόντρα με τον  κ. Γεωργιάδη),  αλλά και με την ανάγνωση από το…  κινητό του τηλέφωνο, επιστολής γιατρού σε μητροπολιτικό  νοσοκομείο -χωρίς να πει ονόματα - και ρώτησε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ:   

«Ποιος έκανε πελατειακό κράτος;  Εμείς που τους λύσαμε τα προβλήματα ή εσύ που τους καλούσες στο γραφείο σου για να σου χρωστάνε;» .

Απαντώντας ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε σε έντονο ύφος ότι ο αναπληρωτής υπουργός έφερε τις δήθεν καταγγελίες ενός γιατρού της ΑΝΤΑΡΣΙΑ για «σόου» και πρόσθεσε  ότι  υπήρχε γραπτή απάντηση τον Μάιο του 2015 για 240.000 πολίτες που έκαναν χρήση της δημόσιας υγείας χωρίς να πληρώσουν τίποτα. Υποστήριξε ακόμα για το «κλόου μπακ» στα φάρμακα ότι «καταργήσατε,  μαζί και το άρθρο 2, όλες τις ποινές στους κλέφτες».

Με αφορμή ακόμη την αναφορά του κ. Πολάκη στα 19.200 μόρια με τα οποία μπήκε στην Ιατρική, ο κ. Γεωργιάδης, αφού αναφέρθηκε στα δικά του… μόρια με τα οποία  μπήκε στην Φιλοσοφική και συμπλήρωσε : «Εσείς κ. υπουργέ,  μπορείτε να καταθέσετε το πιστοποιητικό της εντατικολογίας; Δεν το έχω βρει πουθενά. Αν το έχεις να το καταθέσεις στη Βουλή. Έκανες τον διευθυντή  εντατικολόγου  χωρίς το πιστοποιητικό… Εγώ θα σε κλείσω φυλακή»!

Πρόσθεσε σε έντονο πάντοτε ύφος ο κ. Γεωργιάδης:

«Κοίταξέ με καλά Πολάκη, απο μένα δεν ξεμπλέκεις. Μπορεί να το παίζεις καθαρός, αλλά  είσαι πολυ βρώμικος».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top