Επίθεση στη Δικαιοσύνη και από Σπίρτζη: Κάποιοι δικαστές ίσως έχουν άλλες σκοπιμότητες

«Υπάρχουν αποφάσεις που ανατρέπουν συγκεκριμένα πράγματα και δημιουργούν προβλήματα στην κοινωνία»

Επίθεση στη Δικαιοσύνη και από Σπίρτζη

Βέλη κατά της Δικαιοσύνης εξαπέλυσε και ο Χρήστος Σπίρτζης, αφήνοντας αιχμές για αποφάσεις που ίσως εξυπηρετούν σκοπιμότητες.

«Υπάρχουν αποφάσεις, που δεν συνιστούν μία δικαστική κρίση διαφόρων υποθέσεων, αλλά ότι ξαφνικά από το πουθενά βγαίνουν αποφάσεις, που ανατρέπουν συγκεκριμένα πράγματα και δημιουργούν προβλήματα στην κοινωνία, είναι γεγονός» είπε ο υπουργός Υποδομών στον Real FM.

O ίδιος, άφησε αιχμές για την απόφαση για τους συμβασιούχους, αναρωτώμενος «γιατί τόσα χρόνια, που υπήρχε αυτό το πρόβλημα, δεν βγήκε απόφαση;».

Παράλληλα, απαντώντας στο αν αποδίδει σκοπιμότητες στη δικαστική απόφαση που ουσιαστικά οδήγησε σε απόλυση τους συμβασιούχους: «Δεν μπαίνεις στον πειρασμό να οδηγηθείς σε τέτοια συμπεράσματα; Εγώ δεν κάνω οριζόντιες κριτικές ποτέ για κανένα, ότι όλη η δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Αλλά, μη μου πείτε ότι δεν μπαίνετε στον πειρασμό για κάποιες δικαστικές αποφάσεις να σκεφτείτε αν αυτοί οι δικαστές λειτουργούν σαν δικαστές ή έχουν άλλες σκοπιμότητες στο πίσω μέρος του μυαλού τους».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top