Στη Βουλή δικογραφία κατά Γεωργιάδη μετά απο καταγγελίες Πολάκη

Για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ το 2014

Στη Βουλή δικογραφία κατά Γεωργιάδη μετά απο καταγγελίες Πολάκη

Το σκέλος  των καταγγελιών του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, σε κατάθεση που είχε δώσει στην εισαγγελία Διαφθοράς,  που σχετίζονται με παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο υπουργίας του Αδωνη Γεωργιάδη, διαβίβασε στη Βουλή ο  Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.

 Σύμφωνα με την  ανακοίνωση του υπουργείου «ο υπουργός διαβίβασε στη Βουλή τη δικογραφία που αφορά την εμπλοκή πολιτικών προσώπων για παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο από τον Ιούνιο του 2013 έως τον Ιούνιο του 2014».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκέλος της δικογραφίας του ΚΕΕΛΠΝΟ που στάλθηκε από την εισαγγελία διαφθοράς στη Βουλή με το νόμο περί ευθύνης υπουργών περιλαμβάνει κατάθεση του  αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος καταγγέλλει την ηγεσία του υπουργείου την επίμαχη περίοδο για παράνομες προσλήψεις.

Το σκέλος των παράνομων προσλήψεων έχει ενσωματωθεί στη δικογραφία του ΚΕΕΛΠΝΟ που ήδη ερευνάται από την εισαγγελία διαφθοράς. Ο κ.Πολάκης σε ομιλία του στη Βουλή στις 6/3/17 είχε μιλήσει για 23 προσλήψεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top