Σπίρτζης: ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ έχει και το Λος Άντζελες με 7 λωρίδες κυκλοφορίας...τη Μέρα των Ευχαριστιών!

Το υπουργείο Υποδομών θέλησε να βάλει τέλος στις επικρίσεις και τα «πικρόχολα» δημοσιεύματα, με μία 10σέλιδη ανακοίνωση

Εντάξει… τα επιχειρήματα του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών προκειμένου να υπερασπιστεί το κυβερνητικό έργο έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Ο κος Σπίρτζης στην προσπάθεια του να υπεραμυνθεί των κόπων και του έργου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, -ειδικά μετά τα επικριτικά σχόλια για την ταλαιπωρία των οδηγών στην Ιόνια οδό-, προχωρά σε απίστευτους παραλληλισμούς για να ενισχύσει το λόγο του!

Το υπουργείο Υποδομών θέλησε λοιπόν να βάλει τέλος στις επικρίσεις και τα «πικρόχολα» δημοσιεύματα, με μία 10σέλιδη ανακοίνωση, στην οποία περιλαμβάνονται αποσπάσματα ελληνικών και ξένων μέσων για τα έργα στους οδικούς άξονες και τα μποτιλιαρίσματα παγκοσμίως! 

Δείτε εδώ όλη την 10σέλιδη ανακοίνωση

Από όλα όμως, αυτό που μας ξετρέλανε είναι ο παραλληλισμός του αυτοκινητόδρομου του Λος Άντζελες, με τις επτά λωρίδες κυκλοφορίας, ο οποίος επίσης μποτιλιάρει την Ημέρα των Ευχαριστιών. Για το υπουργείο Υποδομών μπορεί άνετα αυτό να παραλληλιστεί και να συγκριθεί με την περίπτωση του μποτιλιαρίσματος στην Ιόνια Οδό των δύο λωρίδων, τη Δευτέρα του Πάσχα.

Ε ναι… γιατί τον ίδιο πληθυσμό έχουμε άλλωστε με το Λος Άντζελες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μας κάνει πλάκα ο υπουργός! Αντί να σκέφτεστε ότι ταξιδέψατε με ασφάλεια στην Ιόνια οδό… τα βάζετε με την κυβέρνηση

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top