Ακόμα  ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται σήμερα, μετά τον Μάκη Μπαλούρα, ότι εισέπραξε από λάθος το έκτακτο βοήθημα των Χριστουγέννων13η σύνταξη»)!    

Πρόκειται για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλο  Μηταφίδη,  ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» παραδέχθηκε ότι του καταβλήθηκε το έκτακτο βοήθημα και πρόσθεσε:  «Όλοι οι συνταξιούχοι, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων και αυτό είναι το λάθος, πήραν το έκτακτο αυτό επίδομα».  

Για το πότε το κατάλαβε,  υποστήριξε ότι  αυτό συνέβη «όταν ανέκυψε το θέμα με τον κ. Μπαλαούρα». Όπως συμπλήρωσε,  «η βεβαίωση αποδοχών που παίρνουμε κάθε φορά από τη Βουλή δεν περιλαμβάνει το τμήμα της σύνταξής μας το οποίο κακώς κατά τη γνώμη μας έστω και αν είναι στα 4 κατοστάρικα, εξ ακολουθείται να δίνεται και στους βουλευτές».

Ο κ. Μηταφίδης επιχείρησε πάντως να περάσει στην αντεπίθεση,  υποστηρίζοντας ότι  «υπάρχει μια πολύ μεγάλη σπέκουλα, αντιπερισπασμός, ας μας απαντήσουν για τα λεφτά που πήγαν στα νησιά της Καραϊβικής και δεν είναι και τα μόνα».  Μάλιστα , ισχυρίσθηκε ότι  «δεν στοχοποιήθηκε τυχαία ο Μάκης Μπαλαούρας, ο οποίος έχει περάσει τα πάνδεινα τον καιρό της Χούντας»!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπονόησε μάλιστα ότι το έκτακτο βοήθημα το έχουν εισπράξει βουλευτές και άλλων κομμάτων. «Όσοι μας εγκαλούν για το λάθος που έγινε με την καταβολή στους λογαριασμούς μας του έκτακτου βοηθήματος που είναι λάθος της υπηρεσίας και θα επιστραφεί, ας ψάξουν στις ίδιες τις γραμμές τους να βρουν πόσοι δικοί τους το πήραν χωρίς να βγάζουν μιλιά» τόνισε. 

Tags: