Επιμένει ο Πετρόπουλος: Αλήθεια λέω, έβγαιναν από τα καταστήματά τους και μου έλεγαν μπράβο!

Ο υφυπουργός Εργασίας κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρων

Στη θέση του περί «συγχαρητηρίων» από τους εμπόρους για τις νέες εισφορές επιμένει (για μία ακόμη φορά) ο Τάσος Πετρόπουλος.

«Φαίνεται πως όποιος μπαίνει στο ρουθούνι της ΝΔ, πρέπει τουλάχιστον να παρουσιάζεται γραφικός.  Μου είπαν στη Βουλή ότι οι ασφαλισμένοι βλέπουν εφιάλτες εμένα και τον Κατρούγκαλο, για τις υψηλές εισφορές» είπε ο υφυπουργός Εργασίας, εξαπολύθοντας επίθεση στη ΝΔ και υπογραμμίζοντας πως το 80% των επαγγελματιών δηλώνει το κατώτατο ποσό των 187 ευρώ και πως οι αγρότες πληρώνουν 300 ευρώ λιγότερα από ότι πλήρωναν πέρσι.

Ο υφυπουργός Εργασίας τόνισε ότι οι υψηλές εισφορές που ίσχυαν είχαν οδηγήσει 750.000 επαγγελματίες να μην μπορούν να πληρώνουν και επέμεινε στα περί «συγχαρητηρίων» από τους εμπόρους: «Είναι αλήθεια ότι επαγγελματίες έβγαιναν από τα καταστήματα τους και μου έλεγαν ευτυχώς που έγινε αυτή η ρύθμιση για να μπορούμε να πληρώσουμε».

Μάλιστα, τα έβαλε με τα ΜΜΕ κάνοντας λόγο για παραποίηση της είδησης αναφορικά με το θέμα των εισφορών και ζήτησε να είναι προσεχτικοί «όσοι μπαίνουν στο παιχνίδι της δολοφονίας χαρακτήρων».

Συμπλήρωσε ωστόσο ότι ο ίδιος αναφέρθηκε και σε μία ακραία κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί για πάρα πολλούς επαγγελματίες, οι οποίο καλούνται να καταβάλλουν εξαιρετικά υψηλά ποσά: «Το υπουργείο αναμένεται να αναλάβει πρωτοβουλία για να ρυθμιστεί το θέμα».

Δείτε ακόμη:

Ένταση στην ομιλία του Πετρόπουλου: Πήγαν να του δώσουν… «συγχαρητήρια»!

Πετρόπουλος: Με σταματούν στο δρόμο και μου λένε «σωθήκαμε με τις εισφορές»!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή LIVE U σχετικά με τις αντιδράσεις από τις δηλώσεις του κ. Πετρόπουλου...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top