Σκληρή επίθεση από Μητσοτάκη: Κατάπτυστη η επιστολή Τσακαλώτου

«Η κυβέρνηση υπογράφει τα πάντα και καταδικάζει τη χώρα σε παρατεταμένη λιτότητα»

Σκληρή επίθεση από Μητσοτάκη: Κατάπτυστη η επιστολή Τσακαλώτου

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στον Alpha 9.89, χαρακτήρισε «κατάπτυστη» την επιστολή του Ευκλείδη Τσακαλώτου και είπε πως «η κυβέρνηση υπογράφει τα πάντα και καταδικάζει τη χώρα σε παρατεταμένη λιτότητα».

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση για διγλωσσία λέγοντας πως «στο εσωτερικό σηκώνει μπαϊράκι και στο εξωτερικό ζητάει συγγνώμη» για να προσθέσει όμως πως «το έργο δεν κόβει εισιτήρια».

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως το κόμμα του μπορεί να φέρει νέες επενδύσεις και ξεκαθάρισε πως «ο ιδιωτικός τομέας θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και όχι το κράτος».

Συνεχίζοντας, κατηγόρησε για διχασμό τον Αλέξη Τσίπρα και είπε πως «χρέος μου είναι να ενώσω όλους τους Έλληνες».

Αναφερόμενος στο έκτακτο βοήθημα και την επιστολή Τσακαλώτου, είπε: «Κανείς δεν είναι αντίθετος να μοιραστεί το πλεόνασμα, αλλά αυτό πρέπει να γίνει μέσα από μία διαδικασία, την οποία μάλιστα ο κ. Τσίπρας υπέγραψε». Παράλληλα, υπογράμμισε πως τέτοιες κινήσεις δεν μπορούν να γίνονται με βάση δημοσκοπικά κριτήρια και έφερε ως παράδειγμα «μακροχρόνια άνεργους που περνάνε Χριστούγεννα χωρίς ούτε ένα ευρώ».

Τέλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κτίζει ένα μεγάλο πελατειακό κράτος και ταυτόχρονα υπερφορολογεί την κοινωνία για να το συντηρήσει» και επανέλαβε τη δέσμευσή του για διεξαγωγή εξεταστικής επιτροπής για την διαπραγμάτευση του 2015.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top