ΧΥΔΑΙΟ BULLYING Χανταμπάκη στην Παπαδοπούλου

Χαχάνιζαν με τις χυδαιότητες οι «Διάσημοι»-Πρώτη ανάρτηση:06-04-2017 13:26

Σε τεντωμένο σχοινί κινούνται πλέον, όπως είδε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Τετάρτης, οι σχέσεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου με την «κλίκα» Χανταμπάκη.

Οι «Διάσημοι» του Survivor έχουν απομονώσει την παίκτρια της ομάδας τους και τα πράγματα είναι οριακά ανάμεσά τους - για να μην πούμε ότι έχουν ξεπεράσει τα όρια!

Η τραγουδίστρια δήλωσε on camera πόσο άσχημα έχει φτάσει να περνάει στην ομάδα της τώρα που έφυγε από αυτή ο μόνος φίλος που είχε και δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Σπαλιάρα, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία της να φύγει από τους κόκκινους και να γίνει κι εκείνη… μπλε – να μπει με λίγα λόγια στους «Μαχητές».

Προεξάρχοντος του Στέλιου Χανταμπάκη, οι συμπαίκτες της την κοροϊδεύουν και μάλιστα το κάνουν με χυδαίο τρόπο, όπως φαίνεται στα πρώτα πλάνα από το επεισόδιο της Πέμπτης που έχουν κυκλοφορήσει μέσω του τρέιλερ που παίζει ο ΣΚΑΙ. Εκεί, βλέπουμε τον ανθυποδιάσημο Στέλιο να φτάνει στο σημείο με χυδαίο τρόπο να δείχνει μπροστά στην κάμερα το σουτιέν της Ειρήνης.

Όσο για την υπόλοιπη «ομάδα»; Σα να μην ντρέπονται, οι υπόλοιποι «Διάσημοι» αντί να τον συνετίσουν και να τον σταματήσουν, γελούν ξεδιάντροπα με τα «καμώματά» του.

Όλα δείχνουν ότι ο Χανταμπάκης έχει πάρει ψηλά τον αμανέ στον Άγιο Δομίνικο και δεν έχει ιδέα τι γνώμη έχει πλέον για αυτόν ο κόσμος πίσω στην Ελλάδα. Αντίθετα, το κοινό έχει πάρει ανοιχτά θέση υπέρ της Ειρήνης, κάτι που φαίνεται και μέσα από το twitter. Το ένα «τιτίβισμα» μετά το άλλο δείχνει ότι η παίκτρια έχει την απόλυτη συμπάθεια όλων!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top