Κατέφτασαν οι καλεσμένοι του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Χιλιάδες κόσμου έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ

Περισσότεροι από 100.000 Βρετανοί έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου σε λίγη ώρα θα τελεστεί ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, ενώ οι καλεσμένοι του πριγκιπικού ζευγαριού έχουν ήδη ξεκινήσει να γεμίζουν τον παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου.

(Η Όπρα Γουίνφρεϊ)

Από τους πρώτους που έφτασαν εκεί ήταν η Oprah Winfrey, αλλά και ο Idris Elba με την Sabrina Dhowre. Εκεί και ο James Blunt, ενώ νωρίς νωρίς κατέφτασε στον ναό ο αδελφός της πρίγκιπισσας Νταϊάνα, Earl Spencer για να καμαρώσει τον ανιψιό του γαμπρό.

(Ο Idris Elba με την Sabrina Dhowre)

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε επίσης τους γονείς της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ, αλλά και τον Τζορτζ Κλούνεϊ μαζί με τη σύζυγό του Αμάλ.

(Ο George και η Amal Clooney)

(Ο James Blunt)

Εκεί και οι πρώην του πρίγκιπα Χάρι Cressida Bonas και Chelsy Davy, χαμογελαστές και κεφάτες για τη μεγάλη στιγμή του πρώην καλού τους.

(Η Κρεσίντα Μπόνας)

Την ίδια ώρα πανζουρλισμός επικρατεί σε όλη τη Βρετανία με τον πριγκιπικό γάμο. Χιλιάδες κόσμου, κρατώντας σημαίες της Μεγάλης Βρετανίας και φωτογραφίες του Χάρι και της Μέγκαν επευφημούν τους καλεσμένους που καταφτάνουν και περιμένουν με αγωνία την άφιξη του γαμπρού και της νύφης.

(Chelsy Davy)

Μάλιστα αρκετοί ήταν εκείνοι που κοιμήθηκαν όλη τη νύχτα έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ για να πιάσουν καλή θέση και να έχουν καλή θέα από τους μελλόνυμφους.

(Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ)

(Ο αδελφός της Νταϊάνα, Ερλ Σπένσερ)

(Οι γονείς της Δούκισσσα του Κέιμπριτζ)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top