Θύμα ένοπλης ληστείας ο Λευτέρης Πανταζής - Τι δήλωσε ο ίδιος στο STAR

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

"Κρατούσαν όπλο - ναι. Ήτανε δύο; Δύο ήταν ναι.  Είναι να μη σου τύχει παιδί μου, τι να σου πω τώρα. Να είσαι τυχερός, τουλάχιστον, να μην πάθεις κανένα κακό".

 Ήταν 4.30 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν δύο οπλισμένοι άνδρες με κουκούλες και γάντια... μπούκαραν στο ισόγειο της τριώροφης μεζονέτας του Λευτέρη Πανταζή, παραβιάζοντας μια μπαλκονόπορτα. Για καλή του τύχη, ο τραγουδιστής εκείνη τη νύχτα βρισκόταν εκτός Ελλάδος. Οι δυο οικιακές βοηθοί, όμως, που κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο έζησαν τον...  εφιάλτη  

Οι δύο κακοποιοί εισέβαλαν στο πολυτελές σπίτι του Λευτέρη Πανταζή, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το υπηρετικό προσωπικό

ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΒΟΗΘΟΥΣ 

"Δεν δούλεψε ο συναγερμός, μπήκανε από έξω, από τη μεριά που ήταν η πισίνα. Και τα κορίτσια κοιμόντουσαν και τους πήρανε 1000 ευρώ. Τώρα τι πήρανε από εμένα από το δωμάτιο δεν ξέρω, αύριο θα τα μάθω αυτά  γυρίζοντας στην Ελλάδα. Μόνο χρηματικό ποσό έχουν πάρει; Έχουν πάρει και άλλα αντικείμενα από το σπίτι. γνωρίζετε; Δεν ξέρω. Τι να σας πω. Αύριο θα ξέρω τι ακριβώς μου λείπει. Εσείς ενημερωθήκατε από την αστυνομία; ποιος σας τηλεφώνησε; Ναι ναι από την αστυνομία ναι" περιέγραψε ο τραγουδιστής μιλώντας στο STAR.

ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ Η ΛΕΙΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ληστές απείλησαν τις οικιακές βοηθούς με το όπλο, σηκώνοντας  - εκτός από χρήματα...  και την πανάκριβη συλλογή 120 ρολογιών του τραγουδιστή, η αξία της οποίας,  εκτιμάται πως ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.

Ιδιαίτερα προβληματίζει την αστυνομία το γεγονός πως 3-4 παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί  τις τελευταίες ημέρες στις περιοχές της Βούλας, της Βουλιαγμένης και της Γλυφάδας, ενώ κάποιοι τα συνδέουν και με τα....χτυπήματα στην Κηφισιά. 

 

Δείτε περισσότερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με την Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top