Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο – Οι ευχές των φίλων τους, το όνομα του γιου τους και η νονά!

Δείτε το βίντεο

Ένα υγιέστατο αγοράκι γέννησε τα ξημερώματα της Τρίτης, η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της!

Από την πρώτη στιγμή στο μαιευτήριο έφτασαν οι γονείς και οι συγγενείς του ζευγαριού, ενώ πολλοί ήταν και οι φίλοι τους, που βρέθηκαν στο μαιευτήριο.

Διαβάστε επίσης: Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου! Αποκλειστικές εικόνες Star από το μαιευτήριο

Ανάμεσα σε αυτούς ο αδερφός του γνωστού επιχειρηματία, Ιάσωνας αλλά και η αδερφική του φίλη Εύη, οι οποίοι ανέβασαν κάποιες φωτογραφίες στο Instagram.

 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», ο τοκετός της ήταν δύσκολος. Ο Μαρίνος Βυθούλκας ανέφερε:

«Μπήκε στο μαιευτήριο το βράδυ της Τρίτης και γέννησε επτά ώρες μετά, ήταν ένας δύσκολος τοκετός αλλά γέννησε φυσιολογικά… Έξω από την αίθουσα του τοκετού υπήρχαν 25 άτομα, φίλοι και συγγενείς της…» και πρόσθεσε ότι ενδέχεται το μωράκι να το βαφτίσει η Βάσω Λασκαράκη, που είναι κολλητή φίλη με την Αθηνά!

Εν τω μεταξύ την ίδια ώρα, φήμες λένε ότι το όνομα που θα πάρει ο μικρούλης θα είναι Μάξιμος!

Το love story του ζευγαριού

Το love story τους ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013, όταν η όμορφη ηθοποιός έκανε διακοπές στην Μύκονο με τις φίλες της. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Νησί των Ανέμων γνώρισε την Αθηνά, μέσω κοινής παρέας και από τη πρώτη στιγμή έγιναν ζευγάρι!

Τα καλοκαίρια τους τα περνούν στην Μύκονο, όπου ο επιχειρηματίας συνδυάζει δουλειά και διακοπές, ενώ κατά καιρούς ταξιδεύουν ανά τον κόσμο…

Η Αθηνά και ο Φίλιππος παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στο Δημαρχείο του Γυθείου, τόπο καταγωγής της νύφης, έχοντας στο πλευρό τους μόνο τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο πολιτικός γάμος έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, λίγους μήνες πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top