Θύμα κλοπής η Καίτη Γκρέυ -Την δηλητηρίαζε σιγά-σιγά η οικιακή βοηθός της για να την κλέβει!

«Αυτές οι δυο συνεννοήθηκαν μου πέταξαν κάτι μέσα στο ποτήρι, το ήπια κι άρχισα να χάνω τις αισθήσεις μου»

Θύμα κλοπής καταγγέλλει  ότι έπεσε η γνωστή τραγουδίστρια,  Καίτη Γκρέυ από δυο γυναίκες μέσα στο σπίτι της. Της πήραν χρήματα, γούνες, αλλά και κοσμήματα συναισθηματικής αξίας.

«Αυτά τα χρυσαφικά που μου πήραν, τα είχε φτιάξει ο άντρας μου που ήταν χρυσοχόος και τα πιο πολλά από αυτά είχαν το όνομά μου», είπε η τραγουδίστρια σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Star.

Δεν σεβάστηκαν την ιστορία της, την φροντίδα που τόσα χρόνια τους έδινε απλόχερα και κυρίως την συναισθηματική αξία που είχαν τα κοσμήματα για την μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, Καίτη Γκρέυ.

Μια οικιακή βοηθός και μια φίλη της καταγγέλλει ότι της άρπαξαν κοσμήματα μέσα από το σπίτι της οταν εκείνη έλειπε. Η κλοπή εγινε πριν από λίγες μέρες και σύμφωνα με την Καίτη Γκρέυ υπήρχε σχέδιο από τις δυο γυναίκες για να μην αντιληφθεί τι θα έκαναν.

«Αυτές οι δυο συνεννοήθηκαν μου πέταξαν κάτι μέσα στο ποτήρι, το ήπια κι άρχισα να χάνω τις αισθήσεις μου», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια παρέμεινε 4 ημέρες στο νοσοκομείο, δίχως η κατάσταση της υγείας της να εμπνέει κάποια ανησυχία.

Οι άγνωστοι δεν σταμάτησαν εκεί. Άνοιξαν συρτάρια και ντουλάπες, καθώς γνώριζαν ότι η γνωστή τραγουδίστρια είχε αδυναμία στα ακριβά ρούχα, αφού πάντα φρόντιζε τις εμφανίσεις της στην πίστα.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας πήραν αποτυπώματα από το διαμέρισμα, ενώ έχουν στην διάθεσή τους και στοιχεία των γυναικών, οι οποίες αναζητούνται για να δώσουν εξηγήσεις.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Παρακολουθήστε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα ΕΔΩ.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top