Το ξέσπασμα της Βάσιας Παναγοπούλου για το περιστατικό Παπαγιάννη-Παυλίδου και η απάντηση στον Φερεντίνο

«Καταδικάζω οποιαδήποτε βιαιοπραγία, κυρίως εναντίον των γυναικών…»

Για το απίστευτο περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου, το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου, μίλησε και η επιχειρηματίας του θεάτρου «Χυτήριο», Βάσια Παπαγοπούλου.

Διαβάστε επίσης: Μάνος Παπαγιάννης: Η πρώτη αντίδραση on camera μετά τη μήνυση της Σοφίας Παυλίδου για ξυλοδαρμό

«Μου τηλεφώνησε η Σοφία Παυλίδου. Μου είπε ότι δημιουργήθηκε μια ένταση στα καμαρίνια με τον Μάνο. Μου ήρθε ένα χαρτί από τη Σοφία, από το νοσοκομείο, που έλεγε ότι πρέπει να πάρει τριήμερη αναρρωτική άδεια» ανέφερε και ξέσπασε στη συνέχεια λέγοντας:

«Είμαι απόλυτη σε αυτό. Καταδικάζω οποιαδήποτε βιαιοπραγία, κυρίως εναντίον των γυναικών…».

«Η Σοφία Παυλίδου είναι μέλος αυτού του θιάσου και εγώ την περιμένω να έρθει στην παράσταση και στο ρόλο της, την Τετάρτη, να είναι πάνω στη σκηνή. Οτιδήποτε συμβαίνει θεωρώ ότι μπορούμε να το διαχειριστούμε με ψυχραιμία» πρόσθεσε.

Μάλιστα, δεν δίστασε να απαντήσει και στο σχόλιο πρώην συζύγου της Σοφίας Παυλίδου, Χρήστου Φερεντίνου, ο οποίος έγραψε μεταξύ άλλων στα social media: «Αίσχος και για όσους τον καλύπτουν από την επιχείρηση του θεάτρου. Και το χειρότερο ούτε… μια συγνώμη».

«Η επιχείρηση θεάτρου δεν καλύπτει κανέναν. Η επιχείρηση θεάτρου δεν είναι εδώ για να τιμωρήσει ή να υποκαταστήσει την αστυνομία ή το δικαστήριο. Τι μπορώ να κάνω εγώ;» ανέφερε η Βάσια Παναγοπούλου.

Κάντε κλικ εδώ και δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου"...

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top