Η Σοφία Παυλίδου καταγγέλλει πασίγνωστο ηθοποιό για ξυλοδαρμό: «Κλώτσησε την πόρτα μου και με άρπαξε από το λαιμό»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

«Κλώτσησε την πόρτα μου και με άρπαξε από το λαιμό». Με αυτά τα λόγια έκανε γνωστό η Σοφία Παυλίδου, το μεσημέρι της Κυριακής έγινε γνωστό πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από πασίγωνστο ηθοποιό.

Μάλιστα, αποκάλυψε και το όνομά του στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" και δεν είναι άλλος από τον Μάνο Παπαγιάννη. 

Περιέγραψε τι ακριβώς έγινε ανάμεσά τους μετά από ένα περιστατικό που συνέβη πάνω στην σκηνή και συγκεκριμένα, η ηθοποιός δεν ανέφερε κάποιες ατάκες πάνω στην σκηνή και ο Μάνος της ζήτησε το λόγο. Ακολούθησε έντονος διάλογος και ο ηθοποιός κατέληξε να χειροδικεί.

«Τη Πέμπτη το βράδυ στις 23.20 που τελείωσε η παράστασή μας ανέβηκα στο καμαρίνι μου και ο κύριος Παπαγιάννης που το καμαρίνι του βρίσκεται στον κάτω όροφο με ρώτησε για ποιον λόγο δεν είπα την ατάκα που συνοδεύεται από μία κίνηση γιατί δεν έκανα την κίνηση. Την ξέχασα και του απάντησα: “Δεν μου βγήκε δεν την έκανα”. Μου λέει: “Το έκανες επίτηδες επειδή ξέχασα να σου πω μία ατάκα;”. Του λέω: “Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο;”. Και πάει στο πλατύσκαλο και τον βλέπω από κάτω, έχω οπτική επαφή με τον κύριο Παπαγιάννη που βρίσκεται στον κάτω όροφο και μου: “θα σε γ@@@@ω πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις εμένα αστείο”. Του λέω: “Μίλα πιο όμορφα” και μου λέει: “Αυτό που σου λέω θα σου @@@@σω ότι έχεις και δεν έχεις”. Επέστρεψα στο καμαρίνι μου και έκλεισα την πόρτα. Σε δευτερόλεπτα ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει…με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα….», ανέφερε η ηθοποιός στην εκπομπή για όσαν συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης, στο θέατρο Χυτήριο, στα καμαρίνια της παράστασης «Πετάει πετάει».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top